Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #13

DARILO ZA DOJENČKA

 

darilo-za-dojencka-skupna-okvir

 

  • Ne vem ali se samo meni tako zdi, ali je res zadnje čase precej nosečnic in dojenčkov :) Je pa res, da se komaj uprem šablonicam in pa štampiljkam, ki so namenjene dojenčkom :) No in tako je nastalo platence in pa voščilnica knjigica za dojenčka oz. glede na to, da je knjigica v roza barvi verjetno kar za dojenčico :)

 

platno-za-dojencka-podpis

 

  • Pri platnu sem najprej naredila ozadje s pomočjo akrilnih barv in štampiljk, ki sem jih odtisnila kar s pigmentno blazinico in počakala, da se je posušila, nato pa zaščitila z lepilom multi medium matte. Z istim lepilom sem nato v sredino prilepila osrednji motiv s štorkljo, ki sem jo pobarvala z distress markerji. Ko je bilo vse skupaj suho, pa sem čez plastično stencil šablonico nanesla še embosirno pasto. Počakala, da se je posušila in nato prilepila še napis. Tudi tu sem uprorabila lepilo multi medium matte.

 

voscilnica-knjigica-za-dojencka-zaprta-podpis

voscilnica-knjigica-za-dojencka-odprta-podpis

 

  • Samo knjigico pa sem izdelala po temle videu vodiču in ker slika pove več kot 1000 besed, te vabim, da si ga kar ogledava :)

 

 

  • Iz moje strani je za danes to vse :) Upam, da sem te vsaj alo navdušila ali nad izdelavo platna ali pa voščilnice knjigice :) Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam!

 

banner-za-izdelke


podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj