Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #14

ROŽICE ZNOVA IN ZNOVA

  rozice-skupno-2-okvir  
  • Še vedno sem čisto v rožicah :) Tokrat v papirnatih :) Se spomniš rožic iz ponedeljkove objave? Tudi danes se jim nisem mogla upreti oz. bolje rečeno šablonici :) In tako sta nastali še dve voščilnici s temi čudovitimi rožicami :) Ena bolj nežna in ena žametno rdeča :)
 
  • Idejo za voščilnico z žametno rdečo vrtnico sem dobila pri Janji :) Tudi jaz sem rožico postavila ob krog, le da sem jaz krog izrezala čez vse plasti, Ker je bilo plasti res veliko, sem morala vse skupaj večkrat spustiti skozi rezalno napravo, da mi je lepo izrezala krog čez in čez :) V notranjost voščilnice, pa sem s temno sivo barvo odtisnila še napis vse najboljše zate. Za ozadje sem s svetlo rjavo blazinico odtisnila štampiljko za ozadje in razcefrala robove.
  voscilnica-z-rdeco-rozico-podpis  
  • Sam okvirček ob voščilnici pa sem naredila tako, da sem najprej izrezala večji krog, ga po robovih senčila z rjavo sivo blazinico ga prilepila na osnovo in nato nanj centrirala manjšo šablonico, ki pa mi je potem izrezala vse plasti papirja, tako da sem dobila odprtino.
  voscilnica-z-rdeco-rozico-blizu-podpis  
  • Pri drugi voščilnici pa sem naprej odrezala malo manjši papir od same osnove za voščilnico, ga po robovih senčila z roza distress blazinico. Nanj sem nato prilepila še malo manjši papir na katerega, pa sem prej odtisnila še štampiljko za ozadje z enako blazinico kot sem prej senčila. S pomočjo robnega in kotnega luknjača sem si izdelala bel čipkast kvadratek.
  voscilnica-z-roza-rozico-podpis  
  • Nanj sem nato prilepila rožico, ki sem jo izdelala tako, da sem same liste senčila z enako roza blazinico, in nato na njih odtisnila enako štampiljko za ozadje, kot sem jo že uporabila prej na ozadju. Na koncu sem samo še odtisnila napis vse najboljše in voščilnica je končana :)
  voscilnica-z-roza-rozico-blizu-podpis  
  • Upam, da sta ti voščilnici všeč in da si našla kakšno inspiracijo za nadaljnje ustvarjanje :) Danes je to zadnja objava v tej 14 dnevno rojstnodnevni seriji dva na dan, še vedno pa čisto vsak dan na našem blogu najdeš kaj novega in zanimivega, tako da lepo vabljena na obisk zopet jutri :) Do naslednjič pa prav prisrčen pozdravček!
  banner-za-izdelke   podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj