Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #6

MINI PLATNO Z MISLIJO ZA LEPŠI DAN

  dan-6-skupna-podpis  
  • V današnji objavi dva na dan ti pokažem dva nova platenca, ki vsebujeta misel in ker sta tako zelo mičkena, jih lahko postaviš tudi na svojo pisalno mizo v službi, tako da te misel na njej razveseljuje skozi cel dan. Ali pa na nočno omarico in ti misel že zjutraj polepša dan :)
 
  • Na platenca jaz skoraj vedno najprej prilepim papir iz kakšne stare knjige s pomočjo lepila Multi medium v mat verziji in nato to pustim, da se lepilo lepo posuši. Seveda, če se mi mudi, potem si pomagam tudi z grelno napravo, vendar sem ugotovila, da je učinek veliko lepši, če se vse skupaj posuši na zraku.
 
  • Nato nanesem prvo plast barve, počakam, da se malo posuši in nato še drugo plast. In nato začnem z "okraševanjem" platna :)
 
  • Pri prvem platencu, sem najprej odtisnila štampiljko z archival blazinico (ta je še najbolj primerna za tovrstno ustvarjanje, ker se ne razmaže ko se posuši). V sredino sem prilepila okvirček z napisom, ki sem ga prav tako odtisnila z archival ink blazinico.
  dan-6-mini-platno-z-mislijo-zivljenje-je-treba-praznovati-podpis  
  • Nato sem dodala še malo pikic s pomočjo stencil šablonice in pa embosirne paste in ob strani narisala črte. Tako platno je končano :)
  dan-6-mini-platno-z-mislijo-zivljenje-je-treba-praznovati-lezece-podpis  
  • Za drugo platence pa sem najprej izrezala rožice s pomočjo Memory box šablonice, jih pobarvala prav tako s pomočjo archival ink blazinic (v bistvu senčila), prilepila na platno s pomočjo lepila multi medium.
  dan-6-mini-platno-z-mislijo-ti-si-moj-soncek-podpis  
  • Nato sem prilepila še okvirček z napisom, narisala črte s črnim markerjem in s pomočjo embosing paste in stencil šablonice nanesla še pikice. V središče rožic sem nanesla kar konkretno piko lepila glossy accent in jo posula z drobnimi perlicami. In platence je gotovo :)
  dan-6-mini-platno-z-mislijo-ti-si-moj-soncek-lezece-podpis  
  • Upam, da sta ti izdelka všeč in, da sta ti dala kakšno idejo za ustvarjanje :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam,
podpis  
  • Če si želiš izdelati taka platenca, potem potrebuješ spodnje pripomočke. S klikom na sličico, te bo povezalo na samo stran z izdelkom, kjer dobiš tudi dodatne informacije.
 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj