Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #8

SILHUETA ROŽIC

  voscilnici-za-rojstni-dan-skupna-podpis-okvir  
  • Jaz sem še vedno pri rožicah in ti pri včerajšnjih cinijah. Ko sem včeraj videla negativ izrezane šablonice, sem si rekla: "O to pa moram uporabiti" :)
bouquet-zinnie-maska-okvir-koncna
  • In takoj sem se odločila, da si naredim svojo masko oz. svojo stencil šablonico. Lahko bi jo naredila iz papirja ali še boljše maskirnega papirja, vendar potem ne bi bila tako trpežna kot moja. Tako sem vzela eno zaščitno folijo, ki mi je ostala od enih štampiljk in iz nje izrezala svojo stencil šablonico, ki sem jo potem uporabila na obeh voščilnicah.
  sozalna-voscilnica-s-cinijami-obris-podpis  
  • Pri tej sožalni sem jo želela narediti čim bolj enostavno in preprosto, tako da sem samo s pomočjo pence nanesla Hero Arts blazinico v nežno sivi barvi, da sem dobila sivo silhueto rožice. Dodala sem še napis iskreno sožalje in izsekala kote s pomočjo zelenega Corner Chomperja.
  Voscilnica-za-rojstni-dan-zlata-podpis  
  • In zakaj bi naredila samo sožalno, če je lahko tudi rojstnodnevna voščilnica zelo lepa. Ker je za rojstni dan ni nič narobe, če se lepo blešči, zato sem uporabila tole super zlato blazinico in senčila z njo po moji DIY stencil šablonici. S črno Hero Arts blazinico sem odtisnila napis Vse najboljše za tvoj rojstni dan, dodala še mašnjice, ki sem jih izrezala iz šablonice z marjeticami in polperlice in voščilnica je gotova :)
  Voscilnica-za-rojstni-dan-zlata-masnijca-podpis  
  • Upam, da so tudi tebi všeč tile dve voščilnici in da tudi ti svoje rezalne šablonice uporabiš na malo drugačen način :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam.
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj