Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #9

DARILCE ZA PRINCESKO

  darilce-za-princesko-skupna-okvircek-podpis  
  • Mala deklica, ki sem jo čuvala med faksom ima sicer rojstni dan šele čez dober mesec, ampak jaz sem vedno taka, da darilca rada pripravim vnaprej in sem potem mirna, ko ga potrebno oddati :) Pripravila sem platno z deklico oz princesko in pa uhančke v katere sem skrila motiv jagodke :)
 
  • Samo platno sem naredila na enak način kot vsa do sedaj. Najprej sem na platno s pomočjo lepila multi medium prilepila papir iz ene stare knjige, ga pobarvala z različnimi akrilnimi dabber paint barvami. Ko so se barve sušile sem si pripravila princesko in sicer tako, da sem jo 2x odtisnila. Enkrat na bel papir in drugič na potiskan papir. Iz potiskanega papirja sem nato izrezala oblekico iz belega pa trup in glavo. Bel papir sem nato še pobarvala z akrilnimi barvami in oba dela prilepila skupaj.
  platno-za-princesko-podpis  
  • Ko je bila barva suha, pa sem deklico prilepila nanj. Enako sem storila z zvezdicami in napisem o sreči. Napis me na enem od Aleksandrinih platenc čisto navdušil in tako sem ga uporabila na svojem platencu :) Čisto na koncu še s pomočjo stencil šablonice in embosirne paste naredila 3D zvezdice in pikice. 
 
  • Za same uhančke sem si izbrala motiv, ga obdelala na računalniku in ga natisnila z mojim ink-jet tiskalnikom. Nato sem motiv s pomočjo lepila glossy accent prilepila na stekleno kapljico in ko se je lepilo posušilo sem ob kapljici obrezala. Nato sem zadnji del papirčka še zaščitila z lepilom glossy accent. Kapljico s papirčkom sem nato prilepila na osnovo za uhančke, uporabila pa sem lepilo za nakit :) In uhančki so narejeni :)
  uhancki-za-princesko-podpis  
  • Tako moje darilce je narejeno, sedaj pa novim zmagam na proti :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam,
izdelki banner-za-izdelke
  • Če te kakšen izdelek bolj zanima, lahko klikneš na sličico in povezalo te bo na stran izdelka, kjer dobiš dodatne informacije.
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj