Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #7

ROŽICE SEM, ROŽICE TJA

  voscilnice-z-rozicami-skupna-podpis-okvir  
 • Za današnjo objavo dva na dan sem vzela v roke šablonice z motivom rožic in tuhtala kako jih lahko uporabim na voščilnici. Ja priznam, imam precej šablonic, ki sem jih uporabila samo enkrat, ker ne maram izdelovati dveh enakih voščilnic (no nekaj drugega so vabila, pa še tu si poskušam najti malo razgibanosti pri nijhovi izdelavi). Mi pa seveda tudi ni všeč, da mi šablonice stojijo, ker konec koncev niso narejene za enkratno uporabo :)
 
 • No in tako sem si potem izbrala dve šablonici in se lotila njihove "predelave". Seveda pa nista bili dovolj samo oni dve, sem morala dodati še kakšno :) In tako sta nastali dve voščilnici z rožicami :) Na eni so cinije na drugi pa marjetice :)
  Voscilnica-za-rojstni-dan-z-rozicami-podpis  
 • Najprej sem vzela v roke šablonico, na kateri sta dve marjetici na vrvici in iz njih želela narediti šopek. Po prvem spodletelem poskusu sem se spomnila, da jih lahko naredim 3D in manjše položim v notranjost večje :) O ja to je bilo veliko boljše :) Kako sem jih pobarvala pa lahko preveriš v videu iz prvega VOT-a. OK potem pa sem študirala, kako naj jih povežem. Moje ročno risanje ni bogve kaj, ampak peclje bom pa že znala narisati sem si rekla. Ah zakaj pa bi se mučila, če sem si izbrala šablonico, ki vsebuje pecelj, in to kar tri ne samo enega :)
  Voscilnica-za-rojstni-dan-z-rozicami-blizje-podpis  
 • No pa sem odrezala cvetove cinij stran in na njihovo mesto prilepila cvetove marjetic. Za piko na i sem dodala še belo mašnjico, ki mi je ostala od marjetic in v središče cvetov prilepila polperlice.Tako narejene rožice sem nato prilepila na akvarelni papir od Tima Holtza, ker mi je sama tekstura tako zelo všeč :) Na dno sem odtisnila še napis Vse najboljše in dodala polperlice za piko na i:)
  Voscilnica-za-rojstni-dan-s-cinijami-podpis  
 • Pri drugi voščilnici, sem pa šablonico cinij razrezala, tako da sem si šopek lahko sestavila sama. Pa sem študirala, ali bi uporabila cvetove take, ko so, ali ne. No na koncu sem se odločila, da uporabim šablonico, ki je namenjena izdelavi ozadja pri točno tej šablonici cinij (če povem po pravici, sem na začetku mislila, da te šablonice ne potrebujem, ampak sedaj sem prepričana, da mi bo še kako prišla prav :))
 
 • No potem pa sem se malo poigrala s šablonico, ki izreže ta čudovit motiv pletenja in jo na papirčku za ozadje izrezala kar 3x, da sem dobila vzorček, ki sem si ga želela. Potrebovala sem še vazico in malo zelenja, da bo šopek pravi :) Za zelenje sem tudi uporabila šablonico in jo razrezala.
  Voscilnica-za-rojstni-dan-s-cinijami-blizje-podpis  
 • Za vazico, pa sem uporabila šablonico, ki sem jo sama oblikovala. Seveda, bi bila enobarvna vazica dolgočasna, zato sem se odločila, da jo senčim s srebrno blazinico (btw najboljšo srebrno blazinico na trgu). Pred tem pa sem na izrezek vazice položila enega od odrezanih cvetov iz prve voščilnice in tako dobila maskiran del, ki je ostal bel :) Vazico sem še prilepila na 3D blazinice, da je vse skupaj bolj razgibano in voščilnica je narejena :)
 
 • Upam, da sta ti moji voščilnici všeč in da se tudi ti lotiš malo drugačne uporabe ustvarjalnih pripomočkov, ki jih imaš pri roki :)
 
 • Do jutri pa te prav lepo pozdravljam.
 
 • Pozdravček,
podpis  
  • Če si želiš izdelati zgornji dve voščilnici potem potrebuješ naslednji material.
 
 • Te kakšen izdelek še posebej zanima? S klikom na sličico, te bo povezalo na stran izdelka, kjer dobiš dodatne informacije o njem.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj