Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Elegantna voščilnica iz neelegantne šablonice


Jaz imam rada izzive in sem se tokrat odločila, da se bom malce poigrala z rezalno šablonico, katere ime je kurja mreža. Samo ime sploh ni elegantno, se strinjaš? Če sem poštena, je meni še celo prav grozno.

A šablonica je meni vseeno precej pri srcu, ker dajmo priznati, je precej lepa in ko je takole prilepljena na roza papir izgleda čudovito in celo elegantno.


Po mojem okusu, so elegantne voščilnice tiste, ki imajo bolj malo elementov, a je voščilnica vseeno polna. In to je najlažje narediti s šablonicami za ozadje, kot je recimo tale moja šablonica s kurjo mrežo. Saj zapolni celoto ravno prav. Ne preveč in ne premalo.

Če si že kdaj delala s kakšno podobno šablonico, ki ima veliko tankih elementov, potem dobro veš, da zna biti njihovo lepljenje precej komplicirano. Pa je res?

Naj ti zaupam en hiter trik. Na take šablonice jaz ponavadi nanesem lepilo samo na zunanji rob. In to ne kar vsako lepilo, ampak multi medium v mat različici, ki ima to super lastnost, da tudi če kje pokuka izven papirja, se ga, ko je suho, ne vidi.

Sredinski del, se pa tako ali tako potem dobro prilepi z osrednjim elementom, v mojem primeru je to krog s tem čudovitim napisom za rojstni dan. In ker je oblikovan okroglo in je kar malo večji, lepo zapolni celotno voščilnico in ji da eleganco.


Zelene vejice z roza rožicami, pa ji dodajo samo še pikico na i. In ne boš verjela, kje sem vzela te vejice :) Iz zimske CC šablonice z motivom kamina.

Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in da tudi sama daš poskus tej ali podobnim šablonicam za ozadje in iz njih narediš čudovite elegantne voščilnice. Še posebej prav ti bodo prišle pri poročnih vabilih ali voščilih, saj bo kmalu tu sezona porok :)

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj