Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Elegantni zvončki z roza mašnjicoSicer sem res bolj pocukrane sorte in take imam rada tudi voščilnice, a vsake toliko časa me prime, da izdelam kakšno bolj elegantno. In taka je tudi moja današnja voščilnica. Preprosta, nežna in z dobro mero elegance.


In čeprav mogoče na prvi pogled izgleda malce bolj zahtevna za izdelavo, to sploh ni in kar je najboljše ne potrebuješ cele gore pripomočkov za njeno izdelavo. Izdelala pa sem jo takolele.


Jaz sem na tej voščilnici uporabila kar nekaj zlate barve. To pa zato, ker z njo najlažje, najhitreje in najceneje dodamo voščilnicam eleganco.
Mogoče se ti zdi, da gre veliko zlatega papirja v nič, ker sem ga dejansko na tej voščilnici prekrila z belim pravokotnikom. Če želiš ves pokriti papir prišparati, sem v torek na Mavelu TV v seriji Mesec iznajdljivega ustvarjanja predstavila trik, kako to narediš. Nič hudega, če si javljanje v živo zamudila. Tukaj spodaj sem ti pripravila posnetek in si ga lahko danes v miru pogledaš.Ker je voščilnica zelo preprosta in ker je na njej tudi veliko "praznega" prostora lahko napis komot zamenjaš tudi s kakšnim drugim.


Ekola... Za danes se poslavljam in se zopet beremo jutri, ko bomo izdelovale venček z jagodkami, se malce poigrale z embosiranjem in seveda izdelale čudovito voščilnico.

Do takrat pa ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj