Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Gospod & gospa

roza-stampiljka-gospod-in-gospa  

Kako dobiš naziv gospod sicer ne vem, vem pa, da je včasih veljalo, da je punca postala gospa na dva načina. Ali se je poročila ali pa je diplomirala. Danes to načeloma več ne velja, ker ko se hočemo s kom vljudno pogovarjati vsako žensko poimenujemo gospa. Vsaj jaz imam tako izkušnjo :)

 

Napis gospod & gospa mi je nekako zelo pri srcu, pa v bistvu niti ne vem točno zakaj je temu tako :) Nekako se mi zdi, da paše h poročni kolekciji. Ker je ta napis tako univerzalen, sem ta set štampiljk sestavila tako, da lahko same premikamo vse tri besede in jih lahko tako uporabimo na 1001 način :)

  Porocna-voscilnica-gospod-in-gospa-napis  

Jaz sem se na tokratni voščilnici odločila, da ga uporabim enega pod drugim, pri tem pa sem lovila "krivine" neveste, da se ji napis lepo prilega. Hmmmm.... Ja tudi tokrat sem napis embosirala in sicer z zlatim embosing prahcem.

 

Malce sem se še poigrala z baby kolekcijo papirjev, za katero vsak dan bolj ugotavljam kako vsestranska je. Zaradi svoje nežnosti in enostavnih vzorčkov zelo lepo paše tudi na poročne voščilnice. Še posebno tile sivi kvadratki, v katere sem oblekla tudi ženina.

 

To sem naredila zelo enostavno. Izrezek poročnega para sem v celoti izrezala iz papirja s sivimi kvadratki in nato s škaricami ven izrezala samo ženina in vse skupaj prilepila na bel osnovni izrezek, ki sem ga še prej posenčila z distress blazinicami, da imata malce barve :)

  Porocna-voscilnica-gospod-in-gospa-lezece  

Na osnovo voščilnice pa sem odtisnila srčke in kar z Distress blazinico... Če dobro pogledaš boš hitro ugotovila, da so srčki kot bi bili spackani. To se zgodi, ko navadne Distress blazinice uporabimo za odtiskovanje. V tem primeru sem želela tak učinek in še Tattered rose barva zelo lepo paše k mareličnemu papirju.

 

Ker mi je ostalo še nekaj rožic od prejšnjič, sem eno v roza barvi prilepila v zgornji levi kot in dodala še dva zelena listka, za malce več svežine na sami voščilnici :)

  Porocna-voscilnica-gospod-in-gospa  

In tadam... Voščilnica je končana :) Meni je precej všeč, še posebno celotna barvna kombinacija :) Za danes se poslavljam in te na obisk vabim zopet jutri z novo voščilnico, na kateri sem se malce bolj poigrala s toplotnim embosiranjem. Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan in ti pošiljam veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

  podpis   

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj