Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Hiška v magični idili


Rotejina zadnja voščilnica je bila v nežni modri barvi in ob njej sem ugotovila, da jaz letos še nisem uspela narediti voščilnice, kjer bi bilo več modre kot roza, zato sem se odločila, da bo današnja objava kar prava za kaj takega.

Uporabila sem šablonice, ki so mi že lani imele velik potencial, a jih nekako nisem uspela uporabiti. Zato pa sem jih uporabila na današnji voščilnici in še na eni (katero pa ti pokažem v eni od prihodnijh objav) in sem ugotovila, da sem imela prav. Res so vsestransko uporabne.Ker sem želela, da je voščilnica bolj kot ne bela, sem se odločila, da bom tudi hiško naredila v beli barvi in jo postavila na 3D penco, da malce izstopa iz ostale bele barve. Poleg tega, pa sem na hiški uporabila tudi mint okna in roza venček na vratih, da sem dobila mičkeno kontrasta in razbila belino.Še vedno pa sem želela ohraniti magičnost in pocukranost, zato sem uporabila nežne pastelne tone. No zaradi tega in zato, ker sem pač obsedena z njimi :)

Nebo sem sprva naredila modro, a mi je bilo preveč pusto in ker se mi zadnje čase nekaj ne da odtiskovati (razen napisov, ki ne smejo manjkati na voščilnici), sem izrezala snežinke in jih prilepila na krog, dele, ki so štrleli iz kroga pa odrezala stran, da sem dobila čiste linije na voščilnici.Seveda bi bilo kar malce premalo roza, če bi bila samo na venčku, zato sem naredila tudi zelo ozek rob okrog osrednjega dela. No zato in pa zato, ker sem tako belino na nek način razbila, voščilnici dodala globino in še pogled potegne v notranjost voščilnice.

Spodaj pa seveda napis, ki opisuje zgornjo magično idilo z belo hišico in okrašenimi smrečicami.

In čisto za konec imam še kratko vprašanje zate... V komentar mi prosim napiši, ali se veliko poslužuješ beline na voščilnici, ali raje uporabljaš celotno barvno paleto?

Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj