Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Čarobni samorog na platnici zvezka


Moram priznati, da sem imela nemalo izzivov pri iskanju pravega zvezka. Če sem končno našla platnico, ki mi je bila kolikor toliko všeč, se je zataknilo pri notranjosti zvezka, saj so bili listi povečini čisto pretanki, kar pa mene strašansko moti.

Jp včasih znam biti malce preveč pikolovska.


In potem se je rodila ideja, da bi si tak zvezek izdelala kar sama. Ma ko sem videla, koliko dela bi imela s šivanjem, me je čisto minilo. A ideja je vseeno ostala živa, saj sem še vedno iskala "popoln" zvezek za moja pisanja.

Pisanje na računalnik ali telefon namreč še vedno ni moja stvar. Veliko bolj mi paše papir in svinčnik.

In potem sem lanske jeseni končno opogumila in oblikovala svoj zvezek in to ne samo enega ampak kar 3 (druga dva ti predstavim v eni od prihodnjih objav). In ker sem bila nad njimi zelo navdušena, sem jih želela deliti tudi z vami.In res... Odziv je bil neverjeten, toliko vas je bilo navdušenih nad njimi, saj so lahko tudi zelo simpatično darilo, ki pa ima zaradi ročnega dela tudi veliko večjo vrednost kot tisti kupljeni, ker ta je unikaten in nihče nima takega, vanj je vložena ljubezen in naš čas. In to je tisto, kar darilo po mojem mnenju naredi posebno.

Ker tistih kupljenih stvari imamo tako ali tako že preveč.

Tudi moj današnji zvezek je bil namenjen za darilo moji dragi prijateljici Roteji. Ker nisem bila čisto sigurna, ali piše dnevnik in če ji bo prišel prav zvezek s črtami, sem ji naredila zvezek s pikicami oz. poimenovan strokovno "Bullet Journal", ki ga lahko uporabi kot bullet journal planer (ti so btw vsako leto bolj popularni) ali pa si bo vanj risala skice in ideje za svoje ustvarjanje.Na platnicah sem uporabila dve kolekciji papirja in sicer Sweet Little Baby za zelenje in pa novo kolekcijo Sladka Mala Princeska, ki je kljub svojemu imenu oblikovana tako, da se jo lahko uporabi tudi za ostale priložnosti in tudi za fante, ne samo za nežnejši spol.Čipko, ki jo vidiš ob robu pa sem naredila iz belega 190 g papirja (ta podatek je zelo pomemben, saj je pri luknjačih potrebno paziti, da ne uporabimo predebelega papirja, ki lahko luknjače zlomi) in to je moja nova najljubša čipka, saj jo lahko uporabiš na dva načina. Enega vidiš na spodnji slikci, drugega pa ti pokažem v naslednji objavi.

Na zadnji strani pa sem naredila dva kiksa... Prvi je bil ta, da sem malce preveč pritisnila na pregib zvezka in ga mičkeno strgala, kar sem "zakrila" in ob enem tudi utrdila sam pregib z washi trakom, drugi kiks pa je bil veliko bolj viden, kot lahko vidiš na spodnji slikci...In še za en trik ti povem... Če pogledaš črke, so postavljene točno na sredino in v ravni liniji. Ja bo že razlog ta, da sem "picajzel" in da morajo biti stvari pri meni tipi topi, kar pogosto pomeni en kup zafrkancije. Ma ne pri črkah, saj sem odkrila en tak simpl trik, kjer si z washi trakom pomagaš, da so črke prilepljene res naravnost in tudi da so enakomerno oddaljene.Tale trik je z besedami zelo težko opisati, sem ga pa izredno lepo opisala oz. prikazala v video delavnici "Zimska pravljica" in veliko ustvarjalk, ki so si delavnico že privoščile so bile nad tem (in ostalimi triki, ki jih tam razkrijem) naravnost navdušene. Kako tudi ne, če ti pa dejansko prihrani marsikateri siv las in tudi veliko časa.

Danes nisem nič pisala, kako sem sam zvezek sestavila skupaj... Razlog je zelo preprost. Namreč, če se odločiš, da bi si tak zvezek želela narediti tudi sama, dobiš zelo natančna pisna navodila (korak po koraku) skupaj s platnicami, hrbtiščem in šivanimi vložnimi listi v kompletu "Bullet journal po meri".

Takolele... Upam, da ti je bila današnja objava všeč, da si se naučila kakšnega super trika in seveda, da sem ti dala idejo za naslednje rojstnodnevno darilo.

Želim ti čudovit, zabaven in seveda ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!


noiafucukat

http://slkjfdf.net/ - Uusopika <a href="http://slkjfdf.net/">Ivikouvef</a> elq.xqpc.mavelu.com.lig.ip http://slkjfdf.net/

aboneexuvme

http://slkjfdf.net/ - Ivolzuke <a href="http://slkjfdf.net/">Acuqulodo</a> gne.pjxe.mavelu.com.icr.fq http://slkjfdf.net/

aejanehou

http://slkjfdf.net/ - Ilozewowa <a href="http://slkjfdf.net/">Iwebin</a> vsd.qeny.mavelu.com.avd.lj http://slkjfdf.net/

aufefecuk

http://slkjfdf.net/ - Unokus <a href="http://slkjfdf.net/">Amejuh</a> kuy.towv.mavelu.com.yag.xo http://slkjfdf.net/

ameesaoeqiyi

http://slkjfdf.net/ - Ajijuh <a href="http://slkjfdf.net/">Abifeh</a> kms.jzkt.mavelu.com.wrl.ut http://slkjfdf.net/

ixanidj

http://slkjfdf.net/ - Uturawe <a href="http://slkjfdf.net/">Eunaqeaba</a> rug.kofb.mavelu.com.wdr.ej http://slkjfdf.net/

Roteja Gornik

Čudovit blok je, in ga že uporabljam. Ne bo planer, bo pa poln ustvarjalnih idej in naročil. Še enkrat hvala iz srca :)

Ivi Pograjc

Živjo,
likam, pa sem malo pokukala kaj se dogaja in logično spet zavajaš. Ampak tokrat sem že krepko prekoračila svoj budžet za razvajanje, tako da pred penzijo ne bo nič. Konec meseca naročim tole. Res!
Čao, Ivi

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj