Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tagci s čudovitimi cvetovi
Živjo,

Ta objava bo bolj kratka, tako kot je bil kratek čas za izdelavo teh tagcev. Namreč velikokrat se mi zgodi, da ko nekoga obdarim osebno, ne potrebujem tudi voščilnice, saj mu lepe želje izrečem v živo. Ampak vseeno rada personaliziram darilo (lahko je to paket, lončnica, šopek rožic…), zato sem si na zalogo izdelala tagce, katere lahko uporabim za okrasitev daril.Tagce sem izrezala s šablono iz seta Čipkasti pravokotniki in sicer sem za vsakega izrezala 2 kosa, ki sem ju nato zalepila skupaj s hrbtno stranjo. Tako so tagci bolj čvrsti, pa še pokrije se zadnja stran, katera ponavadi zaradi obrabljenih plošč rezalnega stroja ni ravno lepa.

S črno blazinico sem odtisnila rožice ter listje iz seta Odprti cvetovi ter jih pobarvala z alkoholnimi markerji in jih nato izrezala s šablonami.
Za napise sem uporabila štampiljke Drobni napisi za vse priložnosti, katere sem nato obrobila s črnim markerjem in izrezala s škarjami. Ostalo mi je samo še sestavljanje. Zalepila sem listje, nato dodala malo vlaken sisala ter zalepila s 3D penico rožico ter napis.Tagci so pripravljeni za bodoča obdarovanja. Lahko so to rojstni dnevi, obletnice, lahko pa nekoga obdarimo kar tako, za lepši dan. Sploh pa so taka obdarovanja najlepša, kajne? ;)

Bodite fajn in se beremo kmalu,

Tjaša

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj