Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Izziv na CRAFT-alnici #2

SLOVENSKI NAPISI

  • Zadnje 14 dni so punce iz CRAFT-alnice želele videti izdelke, ki so povezani z ljubeznijo in na izziv se je prijavilo res veliko ustvarjalk s svojimi čudoviti izdelki :) Hvala, ker ste jih delile z nami :) Tudi tokrat z veseljem sponzoriramo izziv za katerega punce želijo videti izdelke, na katerih boste uporabile slovenske napise :) Meni osebno se mi zdi ta izziv naravnost čudovit, ker obožujem slovenski jezik na voščilnicah in v zadnjih dveh letih se je tudi v Sloveniji začelo precej premikati v to smer, saj na tržišču najdemo precej štampiljk s slovenskimi napisi. Tudi v naši trgovinici lahko izbiraš kar med 160 različnimi. Ogledaš si jih lahko s klikom tule.
srcek-v-srckih-podpis    
  • Tudi tokrat sem ustvarjala skupaj s puncami in nastala je spodnja voščilnica, za katero inspiracijo sem dobila od Mateje. In po pravici povedano sem najprej mislila, da se mi ne bo dalo igračkati z lepljenjem srčkov, potem pa sem v tem naravnost uživala in moja mala miška tudi, ko je pridno sedela v svojem stolčku in opazovala kaj mami ustvarja :)
 
  • Ok pa dovolj pisanja :) Vabim te, da si ogledaš video, kako je sama voščilnica nastajala :)
 
  • Naj še povem, da čeprav je bilo z voščilnico precej dela, je še vedno zelo enostavna, tako da do izraza pride napis :)
 
  • Klikni tule in skoči na objavo na CRAFT-alnici, kjer so ti punce pripravile čudovite inspiracije in kjer se tudi lahko prijaviš na sam izziv :)
 
  • Do naslednjič te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit dan še naprej,
podpis
  • Seveda... na koncu pa še seznam vseh  uporabljenih izdelkov :) Če te kateri malo bolj podrobno zanima samo klikni na sličico in povezalo te bo na stran, kjer najdeš več informacij o njem :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj