Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Izziv na CRAFT-alnici #4

naslov-na-blogu-julij-2015-1
  • Hej hej... Tokratna objava je malce drugačna, saj je namenjena sodelovanju s CRAFT-alnico, ki je blog izziv in na katerem se lahko poteguješ za lepe nagrade... Skozi celo leto smo na CRAFT-alnici generalni sponzor, pri tokratnem izzivu pa smo celotni sponzor, kar pomeni, da podarjamo tako darilo za naključno izbran izdelek, kot tudi darila za TOP 3, ki jih izberejo članice ustvarjalnega tima...
 
  • In ker jutri praznujemo že naš tretji rojstni dan, sem pripravila prav posebno presenečenje za čisto vse, ki bodo na izzivu sodelovali... Hmmm le kakšno :) Hitro klikni na tole povezavo in obišči današnji izziv na CRAFT-alnici, da izveš vse podrobnosti.
 
  • Tema izziva se glasi "papirni kosi"... In kaj je tvoja naloga? Izdelati moraš en izdelek, pri katerem uporabiš štampiljko, ki jo lahko pobarvaš. Vendar v tem primeru enega dela štampiljke ne pobarvaš, ampak ga samo zamenjaš s potiskanim papirjem... Čisto enostavno... Da bo vse skupaj še bolj jasno, pa sem ti pripravila spodnji video, kjer je sam postopek zelo lepo razložen :)
   
  • Moja tokratna voščilnica je res čista in preprosta (Clean&Simple), ker sem želela poudariti deklico in njeno čudovito oblekico :) Kaj praviš? Mi je voščilnica uspela?
  voscilnica-z-deklico-podpis  
  • Izdelaj tudi ti svoj izdelek in ga prijavi na izziv na CRAFT-alnici... Na izzivu lahko sodeluješ s klikom na spodnjo sličico... Pa veliko veselja med rezanjem ti želim :)
  glava_druga  
  • Predno pa se čisto dokončno poslovim za danes, bi te želela samo še spomniti na našo trenutno akcijo, kjer ti 15% vrednosti vseh stencil šablonic podarim jaz... Splača se jo izkoristiti, saj so stencil šablonice res nekaj posebnega in zelo uporabne... Klikni na spodnji gumb in preveri njihovo ponudbo.
  banner-stencil-sablone  
  • Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj