Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Izziv na CRAFT-alnici #5

naslov-na-blogu-julij-2015-2
  • Hojla... Na CRAFT-alnici smo na Mavelu.com še enkrat v tem mesecu celotni sponzor njihovega izziva... Tudi ti se lahko poteguješ za lepo nagrado oz. kar 4 nagrade, ki sem jih pripravila za sodelujoče na CRAFT-alnici... In tudi sam izziv je zelo enostaven :)
 
  • Punce želijo videti nekaj bleščečega na tvojem izdelku... Pa naj bo to papir z bleščicami, bleščice takšne ali drugačne,... Skratka to ni nek težek izziv in si lepo vabljena h sodelovanju :)
 
  • Jaz sem se tokrat malce poigrala z barvanjem... Sem se odločila, da ker mi ne gre ravno dobro od rok, se bom malce bolj potrudila in malce več vadila z barvanjem s pomočjo distress blazinic ali markerjev in čopiča. Saj veš, vaja dela mojstra :) So mi pa všeč voščilnice, kjer je pobarvan motiv direktno na osnovi voščilnice in je tudi ključni element same voščilnice. In tudi tokratna voščilnica je takšna :)
  deklica-s-krili-rojstnodnevna-voscilnica-blescice-podpis  
  • In tudi moja tokratna voščilnica je takšna. Štampiljko deklice sem s črno Archival ink blazinico odtisnila na akvarelni papir in nato pobarvala z distress blazinicami in čopičem. In kje so bleščice? Malce slabše se jih vidi, ker svetloba ni bila ravno prava za slikanje bleščic. Ampak če dobro pogledaš boš vidla, da se vsa krila zelo nežno svetijo :) Na njih sem nanesla bleščice s prozornim Wink of Stella markerjem :)
 
  • Izdelaj tudi ti svoj izdelek in ga prijavi na izziv na CRAFT-alnici... Na izzivu lahko sodeluješ s klikom na spodnjo sličico... Pa veliko veselja z bleščanjem ti želim :)
  glava_druga  
  • Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj