Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Jelenček ujet v zasneženi ornament


Zate sicer ne vem, a jaz se tako zelo rada poigram z različnimi izrezki, ki jih včasih med seboj kombiniram, včasih pa...

Včasih pa isti izrezek najprej večkrat izrežem v različnih barvah, potem ga čisto razrežem in zlepim nazaj. Verjetno se ti je sedaj postavilo vprašanje zakaj za boga, bi to želela narediti? Zato, ker so enobarvni izrezki včasih preprosto dolgočasni in jih je potrebno malce popestriti.

In to sem jaz naredila na današnji voščilnici. Najprej sem izrezala vse skupaj iz mint papirja, a mi je bil izrezek tako dolgočasen, da sem študirala kako bi ga lahko še poživila. Tako da sem potem izrezala isti izrezek še iz roza papirja s pravljičnimi lučkami in iz belega papirja (lahko bi uporabila tudi sivega), katerega sem potem pobarvala s sivo, saj mi bel jelenček ni bil všeč.Potem pa sem z natančnimi škaricami izrezala okvir (iz roza papirja) in pa jelenčka (iz belega papirja) in vse skupaj prilepila na prvi izrezek v mint barvi. Kaj ni sedaj tale izrezek veliko privlačnejši in z več globine, kot bi bil samo v beli barvi?Seveda pa bi samo ornament na voščilnici kljub pestrosti izgubil svoj sijaj, zato sem ga vkomponirala na voščilnico, ki je kljub barvitosti, ornament še povdarila ob enem pa se je lepo zliv v celoto voščilnice.

Ko sem pripravljala voščilnico iz prejšnje objave, sem se malček zafrknila in sem odrezala premajhen zlat papir, zato sem ostanek prišparala in ga uporabila na tokratni voščilnici. Ker sem potrebovala še eno barvo, ki bi mi pričarala čarobnost zimske noči, sem uporabila mint papir, ki me spominja na severni sij, osrednji del voščilnice pa je v beli barvi.Na zgornji del belega pravokotnika sem toplotno embosirala zlat napis, ki voščilnico lepo opiše (ker je res magična :)) in doda še malce zlatega blišča na osredni del voščilnice, zaradi česar sta rob in središče voščilnice lepo povezana med seboj.

Ker pa se mi je zdela bela barva en mičkeno preveč pusta, pa sem dodala še 3D pikice, ki pa sem jih narisala kar z belimi tekočimi perlami in vse skupaj izgleda kot da bi snežilo.

Moja današnja čarobna voščilnica in jaz se poslavljava in ti želiva čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj