Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Jelenček v pravljičnem gozdu


Sem mnenja, da voščilnice brez slovenskih napisov skoraj več ne smejo biti. A kaj ko se včasih zgodi, da jih je težko ali celo praktično nemogoče kam postaviti. Kaj pa takrat?

Hmmmm takrat pa se jih postavi na popolnoma nepričakovano mesto. V kot. Pa ne kazenski, brez skrbi. Najprej izrežeš krog, ki ga 2x prepogneš, najprej na pol, ga odpreš zavrtiš za 90 stopinj in še enkrat na pol, da dobiš križ in v bistvu načrt, kje moraš četrt kroga izrezati.Glede na to, da je ponavadi četrtinka takega kroga precej majhna, je fino, da imaš pri roki kakšne manjše napise. Ja ti mali napisi pridejo prav takih primerih in če sem poštena, ne izgledajo prav nič majhni, še posebno, če uporabiš tehniko toplotnega embosiranja v kakšni lepi svetleči zlati barvi.Ker tokrat nisem želela 100% roza voščilnice, vseeno pa sem hotela na njej razigranost, kljub mičkeni resnosti jelenčka, sem okvirček izdelala iz mavričnega papirja.

Za uravnoteženost vseh barv in da vse skupaj ne bo izgledalo preveč pocukrano, pa sem za jelenkčka dodala še zasneženi (beri beli) gozd, kateri se lesketa v soju nebesnih pravljičnih lučk.Predno mi rečeš adijo, mi še spodaj v komentarju zaupaj, ali ti je všeč ideja o "kotnih" odtiskih?

Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj