Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kaja se predstavi...
Hej hej...

Včeraj sem vam že predstavila Rotejo, prvo izmed naših novih Mavelu članic, danes pa se vam s svojo čudovito voščilnico predstavlja Kaja...

Moram priznati, da sem ob pogledu na njeno voščilnico v rožice iz seta Cvetlični raj še enkrat zaljubila, tako noro lepo jih je pobarvala...

In predno ji prepustim besedo, imam še eno prošnjo... Vsi radi preberemo kakšen komentar, zato ti bom zelo hvaležna, če si boš vzela minutko in pokomentirala današnjo voščilnico in na tak način pripravila dobrodošlico tudi za Kajo... Hvala...

Sedaj pa besedo predajam Kaji...

Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes ti pokažem prvo čestitko, ki sem jo naredila v sodelovanju z Mavelu!

Poglej:Izdelavo sem začela z odtiskovanjem prečudovitih rož iz seta Cvetlični raj. Ker sem načrtovala uporabo alkoholnih flomastrov, sem uporabila črno blazinico, ki je primerna za barvanje z alkoholnimi flomastri in se ob barvanju ne razmaže. Če bi uporabila kater drug medij, bi seveda uporabila primerno blazinico.

Kot omenjeno, sem za barvanje uporabila alkoholne flomastre s katerimi sem pobarvala vsako podrobnost odtisa. Odločila sem se, da cvetove pobarvam z roza odtenki, vejice pa z zelenimi in sivimi. Za piko na i, sem ostale detajle pobarvala z rumeno.
Nato sem se lotila ozadja za katerega sem uporabila papir poimenovan Pravljični vhod. Ta barva me je pritegnila, saj je nežna, ampak čestitko vseeno naredi zanimivo.

Papir sem naprej izrezala na velikost osnove za voščilnico s pomočjo rezalnika za papir, nato pa sem iz njega izrezala krog iz seta Krogi z notranjimi oblački. Rezalno šablono sem postavila na sredino zgornjega dela, tako da se tam vidi bela osnova.Odtise rož sem nato razporedila okrog odprtine, tako da lepo uokvirijo krog.

Seveda pa menim, da čestitka ne bi bila čisto gotova brez napisa, tako da sem v sredino kroga na koncu odtisnila še napis 'Vse najboljše', ki ga najdeš v setu Drobni napisi za vse priložnosti. Uporabila sem blazinico v roza barvi, ki se ujema s pobarvanimi rožami.

Na koncu sem vse skupaj prilepila na osnovo z obojestranskim lepilnim trakom, za nekaj dodatne dimenzije pa sem nekatere rože povzdignila z obojestransko penico.

To je za danes vse. Hvala, da si se mi pridružila!

Kaja


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj