Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ker je prava ljubezen največja avantura

 

Včasih se mi zdi, da je kar premalo poročnih štampiljk oz. štampiljk z ljubezenskimi napisi... No vsaj v slovenskem jeziku...

 

Zato sem se odločila, da pripravim, zaljubljeno 7 dots poročno kolekcijo, za katero pa sem si želela, da lahko vsaj nekatere štampiljke uporabite tudi za kakšno drugo priložnost, ne samo ob poroki... Recimo, da pripraviš sporočilce za svojo boljšo polovico in jo skriješ v avtomobil, da ga najde, ko se zjutraj odpelje v službo.

  objava-na-blogu-celotna-kolekcija  

In ker so oblikovane tako, da lahko iz njih sestaviš zelo simpatično zgodbico, jih lahko uporabiš tudi pri izdelavi škatlic presenečenja in s pomočjo štampiljk 7 dots napišeš na stranice kratko ljubezensko zgodbico

 

Te zanima kakšno zgodbico lahko sestaviš? Povedala ti jo bom v spodnjem videu :) Upam, da ti bo všeč, ker je malce drugačen :)

   


Jaz upam, da ti je poročna kolekcija vsaj pol tako všeč kot meni in se že veselim naslednjih dni, ko ti bom na blogu pokazala še kako, sem vse tele simpatične štampiljke uporabila v praksi :)

 

Se vidimo oz. beremo zopet jutri, ko te bo na blogu okoli 12.ure pričakala nova objava s prvo voščilnico :) Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj