Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ko Marina nakitka #1

naslov-na-blogu
  • Hej hej... Jaz se zelooo redko spravim h izdelovanju nakita. Mogoče razlog tiči tudi v tem, da ponavadi nakita ne nosim (razen poročnega prstana in kakšnega uhančka)... Ampak, ko sem videla tele čudovite kupolce, ki jih imamo ponovem v ponudbi, se kar nisem mogla upreti, da izdelam eno čisto enostavno ogrlico... In čeprav je zelo enostavna vseeno zelo lepo izgleda. Te zanima kako si lahko izdelaš spodnje obeske?
  obeski-steklena-kupola-vsi-trije-podpis osnovni-material-mavelu-za-slikovni-vodic-steklena-kupola-nakit  
  • Najprej v stekleno kupolo dodaš dodatke (npr. drobne kroglice, sequinse, ročno izdelane rožice,...) Na ustje steklene kupole naneseš lepilo za nakit ali še boljše lepilo E6000 (jaz ga zaradi nosečnosti trenutno ne morem uporabljati, zato sem uporabila lepilo za nakit) in prilepiš na kovinsko kapico.
  osnovni-material-mavelu-za-slikovni-vodic-steklena-kupola-nakit-1  
  • Potem pa postavi kupolo na ravno podlago, da se lepilo posuši. Nato pa skozi samo še napelješ ketnico in ogrlica je gotova za nošenje :)
 
  • Ker je tako enostavno se sploh nisem mogla ustaviti samo pri enem obesku, zato sem izdelala še dva. Pri enem sem uporabila male 10 mm velike ročno izdelane rožice, kjer sem dve rožici skupaj zlepila, da sem skrila zadnji del rožice. V drugo stekleno kupolo pa sem dala mešane sequinse.
  obesek-steklena-kupola-sequins-podpis  
  • Kovinsko kapico sem poskusila tudi prilepiti s silikonsko pištolo, ampak sploh ni in ni hotelo lepo prijeti in je steklena kupola skozi padala dol, tako ti je ne priporočam. Pa še to moram omeniti, da ustje kupole kakšne 4 mm manjše v premeru od kovinske kapice, ampak to ne moti in vseeno vse skupaj pride lepo do izraza.
  obesek-steklena-kupola-papirnate-rozice-podpis  
  • Jaz upam, da so ti moji obeski všeč in da sem tudi tebe navdušila nad njimi in jih tudi sama poskusiš izdelati :)
 
  • Pssst... Do ponedeljka, 18.5.2015 so izdelki iz kategorije NAKIT-kanje (razen premo mase) znižani za kar -20%, tudi te čisto nove kupole so vmes :)
 
  • Za danes je to od mene vse... Želim ti en res čudovit dan še naprej in naj bo čim bolj ustvarjalno obarvan. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj