Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kompletek verižice in voščilnice

Pozdravček vsem. Danes sem z vami Aleksandra in tisti, ki me poznate, veste, da je ena mojih večjih strasti izdelava darilnih kompletkov voščilnice in nakita. Tudi za svojo prvo objavo na blogu mavelu.com, sem se tako lotila podobnega projekta in nastal je tale darilni kompletek:

rocno-delo-unikat-kolekcija-voscilnica-nakit-rojstni-dan-bambus-narava rocno-delo-unikat-kolekcija-voscilnica-nakit-rojstni-dan-bambus-narava-verizica  

Za izdelavo verižice sem uporabila kovinsko osnovo, v katero sem namestila ustrezno velik kos plute za podlago, nanjo pa sem pritrdila iz bele skrčljive folije izdelano ploščico, ki sem jo osenčila z Distress blazinicami in nanjo odtisnila motiv bambusove vejice v zeleni barvi. Kovinsko osnovo sem obesila na kovinsko ketnico in dodala zaključke.

Izdelala sem tudi pripadajočo voščilnico, kjer sem uporabila potiskane papirje in enak motiv bambusove vejice. Slednjo sem odtisnila na kraft osnovo z distress embossing prahom v zeleni barvi. Dodala sem še voščilo "Vse najboljše".

Tako lahko čisto sami z nekaj materiali in malo dobre volje pripravite čudovito rojstnodnevno darilce.

[product id="933"][product id="2911"][product id="2166"][product id="1521"][product id="2998"][product id="622"][product id="2941"][product id="117"][product id="2002"][product id="2668"][product id="3201"][product id="2099"][product id="1548"][product id="2115"][product id="2564"][product id="470"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj