Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kuvertica za mala dvojčka


Tokrat pa sem se znašla pred zagato...

Narediti darilno kuvertico za dva mala dvojčka. Pa saj verjetno bi bilo še vse vredu, če bi bila dvojčka istega spola. Noup... "Moja" današnja dvojčka sta punčka Tia in fantek Tai. Moram priznati, da sta mi imena naravnost fantastična in sem razmišljala, kako bi se z roza in modrimi črkami malce poigrala v kakšni tresočki. Pa sem si kmalu premislila, saj nisem bila čisto sigurna, kako bi tresočko lahko lepo vkomponirala na darilno kuvertico.

In ker takega primera še nikoli nisem imela, sem bila precej brez idej kako voščilnico kuvertico sploh narediti. Pa sem malo povprašala strička Googla, ki baje vse ve, in mi v tem mojem primeru ni znal kaj veliko pomagati.

Moja želja je namreč bila, da je kuvertica enotna, ker so vsi dvojčki med seboj še kako povezani in nisem želela, da bi kuvertica odražala kaj drugega. Zato sem izbrala nevrtalne tone in vzorčke za osnovo. V mojem primeru sem uporabila mavrične črte in pa rumene zvezdice.Potem pa sem se lotila dekoracije, za katero sem želela, da odraža igrivost in povezanost dvojčkov, zato sem izbrala tale dva simpatična medvedka z darilcem in polnim šopom balonov, ki zame ponazarjajo igrivost, sproščenost in svobodo, kar mali otročki dejansko živijo.In ker imata tako čudovito izpeljana imena, sem ju seveda morala izpostaviti na kuvertici. Za malce več živahnosti in blišča (ker halo, kdo pa ne mara bleščic?) sem jih izrezala iz zlatega papirja z bleščicami in iz istega papirja, sem na sredno med vse balone in medvedka prilepila še zlat balon, ki je spodnje črke povezal v celoto.

Balončke in darilca pa sem pripravila v punčkastih in fantovskih barvah, a ker sem iste barve uporabila že na spodnjem mavričnem cik cak papirju, v tem primeru ne dobimo občutka ločenosti voščilnice, da je ena stran fantovska, druga pa punčkasta.Meni je tale voščilnica res zelo všeč in bi jo najraje obdržala kar zase. Še moja mala Loti je rekla, a ta voščilnica je pa zame in za mojo Tijo? Tako ji je bila všeč. Kaj pa tebi? Je všeč tale darilna kuvertica, ki bo tokrat uporabljena kot malce drugačna voščilnica? Zaupaj mi spodaj v komentarju :)

Za danes se poslavljam, se pa kmalu zopet vidiva, ker imam pripravljeni še dve darilni kuvertici, ki ju bom v naslednjih dneh delila z vami. Do takrat pa ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj