Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Lesena zapestnica

Danes sem z vami spet Sonja.

Vem, obljubila sem platnice doma izdelanega umetniškega dnevnika iz prejšnje objave. Pa se je vrinila lesena zapestnica. S to objavo vam želim pokazati, da se z enako tehniko, kot jo uporabljam za slike, lahko okrasi tudi druge osnove.

Zapestnico z lesenimi deli nanizanimi na elastiko sem kupila že pred časom. Da bi jo lahko lepo pobarvala, sem najprej odstranila elastiko. Lesene delčke sem pobarvala z zeleno barvo Distress paint, nato pa dodala nekaj dodatnih plasti z uporabo plastičnih šablon in modre ter bele akrilne barve Deco Art. Ko so se barve dobro posušile, sem lesene delčke po vseh straneh dobro premazala z medijem Multi-Medium Matte, da bi barvo zaščitila in površino pripravila na nove plasti.

Na tako pripravljeno osnovo sem z rumeno Deco Art akrilno barvo in malinovo Distress paint barvo narisala rožice. Te sem poudarila s črnim pigmentnim flomastrom in dodala še nekaj črno-belih poudarkov. Koščke sem še enkrat premazala z medijem Multi-Medium Matte.

Ko bodo zanesljivo suhi, jih le še nanizam nazaj na elastiko in izberem posebno priložnost, ob kateri bom pokazala mojo novo zapestnico.

[caption id="attachment_623" align="aligncenter" width="300"]Lesena zapestnica Lesena zapestnica v mešani tehniki[/caption]   [product id="2360"][product id="3263"][product id="1140"][product id="1148"][product id="1153"][product id="1824"][product id="3340"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj