Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Levček za malo princesko
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in tokrat ti pokažem, hitro čestitko ob rojstvu male štručke. Nekaj dni nazaj je našo družino en mesec prekmalu presenetila mala štručka in tako sem jaz že petič postala teta. Ker je bil predviden rok poroda še kar nekaj časa stran, čestitke še nisem imela narejene in tako mi ni preostalo drugega kot, da se lotim izdelave.

Poglej kaj je nastalo:Že nekaj časa nazaj mi je v oči stopil močan napis iz seta Voščila malo drugače, kateri pravi ‘Ob rojstvu male štručke vama želimo iskrene čestitke’, tako da sem izdelavo začela z njim. Odločila sem se za dvobarvn napis, ki bo primeren za rojstvo punčke. Vrhnji napis sem tako odtisnila z roza barvo, tisti zadaj pa s črno.

Ko je bil napis odtisnjen, sem ga odrezala v obliko zastavice. Zgornji, levi in spodnji rob sem tako s pomočjo rezalnika za papir odrezala pod kotom 90 stopinj, zadnji rob pa sem naredila postrani.Ker nisem želela, da bi bila voščilnica preveč punčkasta, sem se odločila, da kot osrednji element dodam levčka iz seta Pogumni levček. Štampiljko sem tako odtisnila na papir z blazinico, ki je primerna za barvanje z alkoholnimi flomastri. Kot se za leva spodobi, sem za barvanje uporabila rumene in rjave odtenke.

Da je slika še malo bolj zanimiva, sem s pomočjo belega kemičnega svinčnika dodala še nekaj detajlov. Zdi se mi, da to živalicam da tisto piko na i, ki našim očem pomaga razumeti sence in poudarke.Na koncu sem na ozadje dodala še papir iz seta Mali čarobni raj. Odločila sem se za roza karo, ki se lepo poda napisu.

Vse skupaj sem nato prilepila na vodoravno osnovo za voščilnice in ta preprosta čestitka je bila narejena!

Hvala, da si danes z mano in upam, da ti je voščilnica všeč.

Kaja
Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj