Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezenska voščilnica #2

naslov-na-blogu-voscilnica-z-gobico
  • Dva dni nazaj sem ti pokazala voščilnico, kjer sem uporabila čudovit set štampiljk Gobica sreče... Danes imam voščilnico, kjer sem uporabila isti set štampiljk. Tokrat na "tradicionalni" način :) No tako sem si zamislila, da jo bom uporabila, ko sem jo oblikovala:)
 
  • Najprej sem si odrezala akvarelni papir v velikosti osnove za voščilnico in na sredini naredila utor, ki pa ga nisem takoj zapognila. Na ta način namreč osnova ostane lepo ravna in nanjo čisto enostavno odtisnem štampiljko, ne da bi se mi pri tem premikala. Na sredino sem nato odtisnila gobici in napis. Pri tem sem uporabila Archival črno blazinico, ki je meni najljubša za akvarelno barvanje.
  voscilnica-mala-gobica-srece-podpis  
  • Potem pa sem se lotila barvanja gobice. Uporabila sem distress blazinice, čopič in vodo. Uporabila sem rdečo, sivo in zeleno distress blazinico. Čisto na koncu sem dodala še malce zelene travice, da ne izgleda, kot da sta gobici v zraku.
 
  • In to je to... Voščilnica je končana. Čisto enostavno in preprosto, ampak meni je vseeno zelo simpatična :) Kaj pa tebi?
 
  • Želim ti čudovit dan še naprej in se vidimo zopet jutri z novo voščilnico :) Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj