Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezenska voščilnica #3

naslov-na-blogu-srcek-s-srcki
  • Prihaja maj, ki ga nekateri imenujejo tudi mesec ljubezni. Zato bo v mesecu maju tudi malce več ljubezenskih voščilnic in pripravljam prav posebno presenečenje na to temo :) O tem kmalu povem kaj več... Za danes pa imam zate prav posebno voščilnico, kjer so majhni srčki ujeti v večji srček :) Priznam, da sem tole štampiljko oblikovala po podobni šablonici, ki mi je bila takoooo všeč, da sem rekla, da moramo imeti tudi takšno štampiljko :)
 
  • Voščilnica je zelo preprosta in izredno hitra za izdelavo :) Na bel papir s strukturo platna sem odtisnila najprej tole čudovito štampiljko srčkov v srčku in nato v sredno z močno črno (Versafine) blazinico odtisnila še napis v slovenskem jeziku. "Vse kar potrebuješ je ljubezen"! Kako resnično :) Lahko imamo vse, a če nimamo ljubezni kaj pravzaprav imamo? Se strinjate z menoj?
  voscilnica-za-zaljubljene-srcek-podpis  
  • Malce sem odplavala :) Pa se vrnimo nazaj h izdelavi voščilnice. Nato sem osnovo za voščilnico z isto Versacolor blazinico, katero sem uproabila za srčke, senčila po robovih, da sem dobila lep roza rob. Papir s srčkom sem prilepila na osnovo. Ponavadi uporabim kakšno šablonico za rezanje takšnih pravokotnikov, ker tisti šivi ali pikice dodajo pikico na i. Tokrat pa sem rekla, da bom tole voščilnico izdelala tako, da jo lahko izdela tudi nekdo, ki nima naprave Big shot. In tako sem morala voščinico še malce poživiti oz. jo malce zapolniti.
 
  • Zato sem v vse štiri kote odtisnila še tale čudovit srček in voščilnica je gotova. Nežna preprosta in s tako močnim sporočilom :) Čeprav je tale voščilnica mišljena kot ljubezenska, oz. da jo podariš svojemu partnerju, pa mislim, da jo lahko podariš tudi komu drugemu, ki ti je zelo drag in pri srcu. Ali pa tale nora ideja, ki mi je ravnokar padla v glavo :) Lahko jo podariš tudi kakšnemu neznancu in mu predaš tole čudovito sporočilo. Preprosto voščilnico samo pusti v nabiralnik in tako nekomu polepšaj dan :) Čudovito kajne?
  voscilnica-za-zaljubljene-srcek-lezece-podpis  
  • Jaz upam, da sem ti danes vsaj malce polepšala dan z mojo današnjo voščilnico. Želim ti čudovit dan še naprej in čim bolj zabavno in polno smeha kresovanje danes zvečer :) Pozdravček in objem,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj