Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezenska voščilnica #4

naslov-na-blogu-cebele
  • Kot sem ti obljubila dva dni nazaj, bom v mesecu maju objavila kar nekaj ljubezenskih voščilnic :) In tudi današnja je takšna :) Misel, ki pravi "Prava ljubezen je slajša od čebeljega medu." je meni tako pri srcu in tako resnična :) Ampak sem pa tudi mnenja, da je čisto vsaka ljubezen prava v danem trenutku :) Na nas pa je potem, kako sladko si naredimo :)
 
  • Z današnjo voščilnico sem se malce poigrala, ampak mislim, da je bilo vredno igračkanja :) V bistvu, če sem iskrena si jaz ponavadi za vsako voščilnico vzamem čas in se ji posvetim 100%. Zakaj? Ker kljub temu, da je to tudi del mojega zaslužka je to predvsem moj hobi v katerem neskončno uživam. In zato mi ni škoda vzeti si nekaj časa in se poigrati z voščilnico in tehnikami :)
  voscilnica-cebelja-ljubezen-podpis  
  • Ok, pa da ti zaupam recept za njeno izdelavo :) Ozadje sem sestavila iz "dveh delov". Najprej sem večkrat izrezala satovje, da sem dobila dovolj izrezkov za celotno ozadje. Nato pa sem na papir, prilepila skor tape po celotni površini (uporabila sem kar tega v listih). Odstranila sem zaščitno folijo in prilepila najprej vse izrezke, da se lepo ujemajo in tako naredila ozadje. In nato sem čez vse skupaj posula embosing prah z bleščicami in vse skupaj segrela, da se je embosing prah stopil. Če boš delala kaj podobnega ti vsekakor priporočam, da uporabiš scor-tape, ki je odporen na toploto in je tako varen za segrevanje.
 
  • Izrezala sem si pravokotnik s črticami na katerega sem odtisnila čebelici, napis in pa srček. Čebelici sem nato pobarvala s Clean Color Real Brush markerji, ki so BTW fantastični in tako enostavno je delati z njimi prehode med barvami. Čisto na koncu pa sem vsako stranico posebej po robovih namazala z versamark blazinico in posula z embosing prahom in segrela z grelno napravo, da se je prah stopil. Na takšen način, sem dodalo tisto pikico na i sami voščilnici in pravokotnik povezala z ozadjem. Pravokotnik s črticami sem prilepila s 3D penco, medtem ko sem ozadje za voščilnico prilepila kar z obojestranskim lepilnim trakom.
  voscilnica-cebelja-ljubezen-blizje-podpis  
  • Voščilnica je gotova :) Kakšna se ti zdi? Meni je tako simpatična in tele bleščice pridejo prav čudovito v živo :) Hvala, ker si si vzela čas in obiskala naš blog. Želim ti čudovit ponedeljek še naprej. Pozdravček in objemček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj