Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Magični venček z rozi jagodkamiTudi tale venček je bila ena od šablonic v katero sem se zaljubila na prvi pogled. Zakaj? Ker je tako preprosta a ob enem tako bogata. In z njim lahko naredimo simpatične voščilnice, pri katerih ne potrebujemo veliko časa za izdelavo, kljub temu pa izgledajo polne, še posebej, če prilepimo dva izrezka venčka enega na drugega.


Bel rob, voščilnici doda globino in jo naredi bolj polno, in enak efekt naredi tudi dvignjeno središče z napisom v sivo zlati kombinaciji. Voščilnica je zelo enostavno za izdelavo, zato jo lahko delamo tudi masovno.


V primeru masovne izdelave te voščilnice bi jaz mogoče edino namesto zlatega embosiranega odtiska naredila odtisek z zlato Delicata blazinico, da si malce prihranim pri času.Po želji pa lahko marelično roza ozadje zamenjamo s kakšno drugo barvo in tako naredimo celo serijo voščilnic, ki jih lahko prodamo ali podarimo kot komplet :)

Takolele... Jaz upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš na svoje letošnje božično novoletne voščilnice dodati kakšen prazničen venček.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj