Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Maja predstavlja #5

VIJOLIČNE ZVONČNICE

 
  • Živjo, danes sem z vami Maja (Hiška iz papirja). V Marininem avgustovskem paketku so me razveselile tri Memory box šablone: cvetki, peclji in listki. Takoj so mi prišle na misel zvončnice (campanule), ki jih je mnogo vrst in vse čudovito cvetijo. Moja mama je pred leti imela v cvetlični gredici bele in vijolične zvončnice, cvet pri cvetu in na njih polno čebelic. V tej gredici zdaj rastejo sladke jagode, jaz pa sem obudila spomin na zvočnice s tole voščilnico.
 
  • Cvetke sem izrezala iz kosa akvarelnega papirja, ki sem ga pred tem pobarvala z akvarelno tehniko. Prašnike sem pod cvetove prilepila s kapljico lepila glossy accents. Obe vejici s peclji sem položila na ozadje, potem pa sem z mini lepilnimi pikami prilepila vsak cvet posebej na pecelj in hkrati na ozadje. Nazadnje sem dodala še nekaj zelenih listkov na vrh vejic.
  DSC- 60013  
  • Ozadje sem naredila s stencil šablonico Tima Holtza "Burlap" in belo embosirno pasto - tako nastane res zanimiva struktura na voščilnici. Izbrala sem še napis o prijateljstvu in ga dodala na spodnji del voščilnice.
  DSC03376  
  • Bodite v cvetju :)
 
  • Maja
banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj