Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Male skrivnosti za lažje ustvarjanje #3

prva-slika-dan-3  
  • Sigurno smo se že vsi srečali s težavo, ko potrebuješ papir v točno določeni barvi in ga seveda nimaš na zalogi ali še huje, ne obstaja... V današnjem videu ti razkrijem kako si lahko čisto sama narediš papir v barvi, ki jo želiš imeti... Te zanima kako hitro in enostavno iz belega v enobarvnega (ali pa tudi lahko večbarvnega) papirja? Preveri spodnji kratki video, ki sem ti ga pripravila.
   
  • Potrebuješ nekaj osnovih pripomočkov in če jih še nikoli nisi uporabila, boš videla da ko jih enkrat preiskusiš, se vprašaš kako si lahko do sedaj sploh ustvrjala brez njih :)
pripomocki-okvir-washi    
  • Jaz ponavadi enobarvnih papirjem, ki jih naredim sama dodam še malo teksture s pomočjo štampiljke za ozadje in pa blazinice v enaki barvi, kot sem jo uporabila za izdelavo samega ozadja... Kako odtisniti velike štampiljke pa smo se naučili prejšnjič :)
 

Te zanima kako odtisneš velike štampiljlke? Klikni tule >>

  stampiljka-in-blazinica-okvir-washi  
  • S pomočjo tehnike, ki smo se jo naučili danes pa je nastala tudi spodnja voščilnica, kjer sem sama izdelala vse tri barvne papirje in jim dodala teksturo z isto štampiljko za ozadje.
  voscilnica-za-rojstni-dan-s-kacjim-pastirjem  
  • Tako iz moje strani je to za danes vse :) Upam, da se tudi ti lotiš izdelave enobarvnega papirja na tak način in seveda ti želim obilo užitkov v ustvarjanju :)
  banner-za-izdelke podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj