Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Male skrivnosti za lažje ustvarjanje #7

naslov-dan-7  
  • Sama sicer zelo malo uporabljam gumijaste štampiljke, ampak ko jih si pa želim, da so odtisnjene prav tako kot sem si jih zamislila. Pri prozornih štampiljkah je to zelo enostavno, saj skoznje vidiš. Pri gumijastih pa to malo bolj »tricky« (se opravičujem za ang. izraz ampak sploh ne najdem prave slo besede). Ampak tudi za to obstaja čisto enostavna rešitev :) Te zanima kakšna? Vabim te, da si skupaj pogledala spodnji video, ki sem ti ga pripravila za danes in kjer se skriva tale mala skrivnost za lažje ustvarjanje.
   
  • Stamp a ma-jig je čudovita naprava, ki ti omogoča, da štampiljko odtisneš na točno določeno mesto… Uporabljaš pa jo lahko tudi za precej različnih tehnik, ampak o tem raje kdaj drugič… Za odtiskovanje na prozorno folijo ti priporočam blazinico, ki se enostavno in hitro pobriše (najboljša bi bila distress blazinica, pa tudi memento blazinica bo čisto ok). NIKAR pa ne uporabljaj blazinic kot sta StanzOn in pa Archival, ker ko se bosta posušili, jih ne boš več mogla obrisati iz folije.
  slika-s-stamp-a-ma-jig-in-distress-blazinico-okvir  
  • Upam, da se danes izvedela nekaj novega in da ti mali nasvet pride prav pri tvojem ustvarjanju :) Če te zanima kje dobiš uporabljene pripomočke, pa lahko klikneš na spodnje sličice in povezalo te bo na stran izdelka :)
banner-za-izdelke-video-nasveti

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj