Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Malo drugače...

naslov-na-blogu-kompletek-za-lizo
  • Hej hej... Danes imam zate malce drugačno objavo, kot si jo ponavadi vajena pri meni oz. na Mavelu blogu. Zakaj drugačno? Ker ti je tokratne izdelke pripravila Nadja, ki ustvarja pod blagovno znamko Čarobni prstki in šiva čudovita oblačila. Za Mavelu blog je pripravila prav posebni kompletek za našo malo Lizo.
  mavelu-in-carobni-prstki-komplet-za-lizo-celi  
  • Hmmm si se vprašala kaj pa delajo oblačila na našem blogu, če pa imamo mi na naših poličkah večinoma izdelke za papirčkanje in nakitkanje? Hmmm... Že kar nekaj časa imamo v ponudbi tudi čudovite šablonice s katerimi lahko izdelaš res fantastične in popularne rožice iz blaga in tudi Nadja se je poigrala z eno izmed njih in samo rožico pripela oz. bolje rečeno prišila na trakec, ki bo krasil Lizino glavo :)
  mavelu-in-carobni-prstki-komplet-za-lizo-trak  
  • Nadja je pripravila kratek opis, na kaj je potrebno biti pozoren pri izdelavi oz. nakupu oblačil za otroke in kopletek takole opisala:
 
  • "Kompletek je sestavljen iz hlačk in majčke z aplikacijo ter traka za ušesa. Hlačke imajo obliko haremk ali aladink, ki so trenutno zelo popularne. Sešite so iz prijetno mehkega jeansa, ki daje hlačkam frajerski izgled, hkrati pa so dovolj mehke, da se otroci v njih ne počutijo utesnjeno. Kombinirane so s patenti iz pikastega jerseya, iz katerega je narejen tudi trakec in obe gosenici, tako da se vsi trije deli med seboj skladajo. Majčka je bela, zato da pri izbiri barve za aplikacijo nismo omejeni. Na Marinino željo sem izbrala nevtralne barve in motiv, tako da hlačke in majčko lahko nosi punčka ali fantek. Na trakcu je rožica, ki pa je narejena samo za Lizo. Izdelala sem jo s pomočjo šablone, s katero je izdelava zelo enostavna in hitra. Šablono in gumbe za gosenico dobite v spletni trgovini Mavelu. Najbolj pomembno pri kompletu je to, da je narejen iz mehkega bombaža, brez nepotrebnih gumbov, zadrg in pasov. Otroci se v njem dobro počutijo, saj jih ne omejuje pri gibanju."
  mavelu-in-carobni-prstki-komplet-za-lizo-delno  
  • Jaz upam, da je kompletek tudi tebi všeč, tako kot je celotni naši družinici, še posebej pa Lizi, ki ga je morala obleči takoj, ko sem ga vzela iz paketa. Če bi tudi ti rada imela tak ali kakšen podoben kompletek, si ga lahko naročiš pri Nadji, ki ti ga bo z veseljem sešila. Obiščeš jo lahko na njeni spletni strani Čarobni prstki ali pa na njeni FB strani. Jaz že čakam na dva nova kompletka, ki ti jih pokažem v eni od prihodnjih objav :)
  liza-v-novem-kompletku  
  • In če te zamika, da bi si sama izdelala tele čudovite rožice, ki jih lahko dodaš na trak, si iz njih izdelaš broško in celo prišiješ na torbico, pa si lepo poglej spodnji video, kako res enostavno je to :) Same šablone za rožice iz blaga pa dobiš na tejle povezavi, ali pa da klikneš na sličico čisto na dnu objave, kjer sem ti pripravila seznam pripomočkov, ki jih je Nadja uporabila iz naše trgovinice Mavelu.
  mavelu-in-carobni-prstki-komplet-za-lizo-gosenica  
  • Iz moje strani je to za danes vse. Želim ti en res fantastičen začetek jeseni in seveda tudi vikend naj bo kar se da jesensko obarvan s sprehodom v naravo in kakšno ustvarjalno urico :) Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj