Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Marjetica na modrem ozadju
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem se lotila priprave voščilnice z rožami, ki ima malo drugačno ozadje. Lahko uganeš katero tehniko sem uporabila tokrat?

Poglej:Za razliko od ponavadi, sem tokrat izdelavo začela z izdelovanjem ozadja. Tako sem se odločila, ker sem že v naprej vedela kakšno ozadje želim. S tem namenom sem vzela papirja Sweet lagoon v modri in zeleni barvi, ter pa Sweet ice cream, ki vsebuje sivo barvo. Oba sem nato s pomočjo rezalnika za papir izrezala v trakove različnih širin.

Te trakove sem potem v zaporedju moder-zelen-siv prilepila na kvadrat, ki je malo manjši od moje osnove za voščilnico. To sem nadaljevala toliko časa, da je bilo celotno ozadje prekrito s papirjem.Ko je bilo ozadje končano, sem s pomočjo belega kulija naredila okvir okoli roba. Zdi se mi, da to še posebej lepo poveže ozadje s preostankom voščilnice.

Nato sem se lotila odtiskovanja in barvanja. Vzela sem štampiljke iz seta Mini marjetica in trikrat odtisnila cvet in pa liste. Cvetove sem nato pobarvala s pomočjo alkoholnih flomastrov v sivi in rumeni barvi, liste pa v zeleni, ki se ujema z barvo na ozadju.Zadnja stvar, ki sem jo dodala je bil napis 'vse naboljše' iz seta Drobni napisi za vse priložnosti. Tudi tokrat sem za napis uporabila črno blazinico, za to da se vse skupaj lepo poveže z cvetlicami.

Vse skupaj sem prilepila na kvadratno osnovo s pomočjo obojestranskega lepilnega traku in obojestranskih blazinic. Čestitka je bila tako končana zelo hitro, ampak ozadje zaradi njegove raznolikosti pritegne pogled.

Kaja

Katarina

Krasna, preprosta voščilnica. Me pa zanima
katere alkoholne flomastre uporabljate
Lep dan želim :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj