Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mavelu štampiljke #4

uvodna-slika-na-blogu-napisi  
 • V teh petih setih najdemo večinoma samo štampiljke s slovenskimi napisi. A ni lepo na voščilnicah prebrati slovensko besedo namesto angleške? Povedano po pravici, jaz svojih angleških štampiljk sploh več ne znam uporabljati, saj sem se na slovenske napise že tako navadila.
  ime-za-blog-napisi stampiljke-mavelu-mesani-napisi  
 • V tem setu Mešani napisi dobiš kar 10 napisov v slovenskem jeziku za vsako priložnost od poroke, rojstnega dne do praznikov.
 
 • Štampiljke lahko uporabiš v kombinaciji z drugimi štampiljkami in šablonicami, ali pa če rada izdeluješ preproste in čiste voščilnice kot osrednji motiv na voščilnici.
  voscilnica-za-rojstni-dan-mesani-napisi-podpis  
 • Izdelala sem zelo preprosto voščilnico za rojstni dan, kjer sem za ozadje uporabila stencil šablonico z zvezdicami in jo pobarvala z dvemi distress blazinicami v rumeni barvi. V sredino voščilnice sem prilepila izrezek mesta, ki sem ga izrezala z Memorybox šablonico iz črnega papirja. Pod sam izrezek pa sem s črno barvo odtisnila še napis vse najbojše. Sama voščilnica je primerna tako za žensko  kot za moške in ravno prava za izdelavo, ko potrebuješ voščilnico v zadnjem trenutku :)
 
 • Te zanima v sliki in besedi, kako sem samo voščilnico sestavila skupaj? Potem lepo vabljena h ogledu spodnjega video posnetka, kjer pa najdeš tudi predstavitev štampiljk iz seta Mešani napisi.
  uvodna-slika-na-blogu-vecja     ime-za-blog-napisi-prijateljstvo stampiljke-mavelu-prijateljstvo  
 • V setu Prijateljstvo dobiš kar 6 napisov o prijateljstvu, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah za rojstni dan ali še boljše, na voščilnici oz. tagcu za malo pozornost prijatelju oz. prijateljici, da bo vedel/a, da misliš nanj oz. nanjo. Napise pa lahko uporabiš tudi na mini platencu, ki ga lahko podariš prijatelju, tako da se bo vedno spomnil nate, ko ga bo pogledal :)
 
 • Same napise, pa lahko uporabiš tudi na voščilnicah oz. tagcih, ki jih podariš svoji družini, saj so oblikovani precej nevtralno.
  voscilnica-za-rojstni-dan-prijateljstvo-podpis  
 • Izdelala sem zelo preprosto voščilnico. Najprej sem s spomočjo stencil šablonice naredila ozadje, nanj odtisnila napis iz seta Prijateljstvo in dodala še tri ploske polperlice v pastelnih barvah, da se skladajo z ozadjem. Predno pa sem sam papirček prilepila na osnovo pa sem še levi zgodnji kot zaobljila z luknjačem, da sem samo voščilnico uravnovesila, da ne bi optično prevagala v desno.
 
 • Lepo vabljena pa tudi h ogledu spodnje video predstavitve, kjer imaš predstavljene vse štampijke in tudi bonus video vodič do zgodnje voščilnice.
  uvodna-slika-na-blogu-vecja   ime-za-blog-napisi-misli-o-sreci stampiljke-mavelu-misli-o-sreci  
 • Set vsebuje 6 napisov o sreči in en ornamentek, ki ga lahko uporabiš skupaj z napisi in jih na tak način še bolj povdariš. Same napise lahko uporabiš na voščinicah za različne priložnosti od rojstnega dneva, poroke, kakšnem posebnem dogodku, ali pa kar tako na voščilnici za lepši dan.
 
 • Napise lahko uporabiš tudi na tagcih ali na mini platencih, ali pa si izdelaš inspiracijske kartice o sreči, ki si jih postaviš na vidno mesto in te bodo lahko vedno razveseljevali in spravili v dobro voljo :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-misli-o-sreci-podpis  
 • Pripravila sem eno zelo enostavno voščilnico, ki je narejena na zelo podoben način kot voščilnica, kjer sem uporabila štampiljke iz seta Prijateljstvo. Tudi tu sem z enakimi distress blazinicami in pa stencil šablonico najprej izdelala ozadje, nato pa sem nanj odtisnila še pikice z zlato blazinico. Na koncu sem odtisnila še napis o sreči in dodala ornament, da pride napis bolje do izraza na tem pisanem ozadju.
 
 • Za pikico na i sem dodala še metuljčke na katere pa sem nanesla še svetleč premaz. Kateri točno namaz sem uporabila, pa preveri v spodnjem videu, kjer te čaka tudi predstavitev seta Misli o sreči.
  uvodna-slika-na-blogu-vecja     ime-za-blog-napisi-pozitivcki stampiljke-mavelu-pozitivcki    
 • Meni zelo ljube so pozitivne misli, ki te hitro spravijo v dobro voljo, ali pa ti dan še polepšajo če je že tako ali tako lep :) Pozitivne misli lahko delujejo tudi kot afirmacije in nam pomagajo pri iskanju sreče in naši osebnostni rasti :)
 
 • Misli lahko uporabiš na različnih voščilnicah za različne priložnosti. Meni še najljubša uporaba pa je na voščilnicah s katerimi samo polepšamo dan nekomu, ki nam je drag in blizu. Uporabiš pa jih lahko tudi kot napis na tagcu, inspiracijskih karticah ali na mini platnih.
 
 • Same napise lahko uporabiš kot dodatek na voščilnici (na prvi strani ali v notranjosti) ali pa kot osrednji motiv, saj so dovolj veliki tudi za to.
  voscilnica-za-rojstni-dan-pozitivcki-podpis  
 • Na voščilnici, ki sem jo izdelala, sem uporabila napis kot osrednji motiv in dodala le nekaj pikic, ki sem jih izdelala s pomočjo distess blazinice in vode, v katero pa sem dodala še malo prahca perfect pearls v beli barvi. Same pikice pa sem nanesla kar s čopičem, tako da so lepo neenakomerno razporejene po belem papirčku. Da bo vse skupaj še bolj zanimivo, sem razcefrala robove in v vsak kot odtisnila še mali ornamentek, ki je priložen setu. Ornament sem odtisnila z isto distress blazinico, kot sem jo uporabila za izdelavo drobnih pikic na ozaju.
 
 • Preveri pa tudi spodnji video, kjer najdeš predstavitev seta Pozitivčki v sliki in besedi in pa bonus video z vodičem, kako sem izdelal zgornjo voščilnico.
  uvodna-slika-na-blogu-vecja     ime-za-blog-napisi-posebne-priloznosti stampiljke-mavelu-posebne-priloznosti  
 • Včasih še kako potrebujem kakšen večji napis, ki ga bom sedaj imela vedno pri roki, saj set Posebne priložnosti vsebuje kar tri večje napise in sicer Čestitke, Hvala in Vse najboljše. Napise lahko uporabiš tudi na večjih voščilnicah, saj so res precej veliki. Poleg tega pa pridejo zelo lepo na enostavnih voščilnicah (CAS), kjer jih lahko uporabiš kot osrednji motiv. Lahko pa jih kot voščilo odtisneš tudi v nostranjost voščilnice.
 
 • V setu Posebne priložnosti pa potem dobiš kar nekaj manjših napisov, ki služijo kot nekakšna razlaga večjim napisom in so oblikovani tako, da jih med seboj lepo pokombiniraš.
  voscilnica-za-rojstni-dan-posebne priloznosti-podpis  
 • Izdelala sem malce bolj bogato voščilnico, kjer pa je osrednji element voščilnice še vedno napis "Vse najboljše", katerega sem odtisnila z ombre efektom in ga postavila za okvirček. Na sam okvirček pa sem prilepila ograjico, katero krasijo rožice in ptiček. Na ograjici pa najdeš tudi napis na novi poti, ki sem ga odtisnila na bel papir, ga obrezala z ustvarjalnim nožkom in ravnilom, ter na koncu še senčila, da lepo sovprada s samo voščilnico. In čisto na koncu se nikakor nisem mogla upreti Wink of Stella markerju in na sam napis dodati še malo nežnih bleščic.
 
 • V spodnjem videu sem ti pripravila bolj detaljno predstavitev seta Posebne priložnosti. Poleg tega pa dobiš tudi bolj podroben video vodič, kako sem izdelala zgornjo voščilnico in tudi nasvet, kako lahko narediš ombre efekt na samem napisu.
   
 • To je bila zadnja predstavitev nove serije štampiljk s slovenskimi napisi. Upam, da ti bodo predstavitve služile pri lažji predstavi, kako vse lahko štampiljke uporabiš in jih kombiniraš med seboj.
 
 • Imej en res čudovit dan še naprej in naj bo vikend čim bolj ustvarjalen.
 
 • Pozdravček,
podpis  

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj