Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mavelu štampiljke #5

uvodna-slika-na-blogu-in-zivela-sta-srecno  
  • A veš tisti filing, ko si kot majhen otrok na božično jutro, ko odpira darila pod jelko? No včeraj se je z menoj zgodilo enako, ko sem prejela paket slovenskih štampiljk, med njimi tudi dva čisto nova seta :) Uf kako sem bila šele vesela teh dveh :) In ker jih najlažje pobližje spoznaš preko predstavitvenih videov, sem ti pripravila za vsak set svojega :)
  ime-za-blog-in-zivela-sta-srecnostampiljke-mavelu-in-zivela-sta-srecno  
  • Mislim, da že ime pove, da je to en pravljični set slovenskih štampiljk, ki je namenjen mladoporočencema :) Set je sestavljen tako iz sličic kot tudi iz slovenskih napisov. In čeprav je sam set namenjen poročnim voščilnicam, pa ga lahko brez problema uporabiš tudi ob kakšni drugi priložnosti, kot recimo valentinovem, ali pa ob uspehu, saj je napis čestitke vsestransko uporaben :)
 
  • In tudi sličice, se lahko uporabi na voščilnicah ob različnih priložnostih, kot so rojstvo otroka ali rojstni dan… Prav tako lahko vse štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi seti Mavelu slovenskih štampiljk in jim tako dodaš dodatno vrednost. Si pripravljena na ogled video predstavitve, v kateri pa sem ti pripravila tudi video vodič do voščilnice, pri kateri sem uporabila samo štampiljke iz tega seta? No pa si ga oglejva skupaj :)
   
  • In kakšne se ti zdijo? Jaz vem, da jih bom na veliko uporabljala, še posebno v tem poletnem času, ko porok kar ne manjka :) In sigurna sem, da se bodo ptički kaj kmalu znašli na kakšno rojstnodnevni voščilnici, saj so moj najljubši motiv v tem setu :) Pa tudi napis »Naj vajina pravljica traja večno« mi je zelo pri srcu, ne samo zaradi sporočila, ampak tudi zato, ker mi je taka ročna pisava zelo všeč in meni nikoli ne uspe tako lepo pisati :) Še dobro da imamo štampiljke, kajne :)
  slovenske stampiljke-porocne-in-zivela-sta-srecno-voscilnica-podpis  
  • Sama voščilnica je precej preprosta. Ptička sem pobarvala z akvarelno tehniko in distress markerji, tako zelo na hitro, brez posebnega truda… Listke in srčke pa sem odtisnila kar z distress markerji, tako da sem dobila dve barvi na enkrat, čeprav je to le ena štampiljka. Na koncu sem vse listke in srčke še zabrisala z H2O čopičem, da sem dobila akvarelni učinek, ki mi je vsakič bolj pri srcu :) Res je ko pravijo, da vaja dela mojstra :)
 
  • Ptička na vejici sem nato izrezala s šablonico v obliki kroga s črticami in postavila na 3D penco. Še prej pa sem dodala napis Čestitke, ki je prav tako del tega enkratnega seta. Ker se mi je voščilnica na prazni beli podlagi zdela precej pusta, sem v zgornji del voščilnice odtisnila srčke iz seta, tako da sem dobila vzorček. In ker sem na vsak način želela uporabiti tudi napis s ročno pisavo, sem ga odtisnila na spodnji del voščilnice in mislim, da se je tam odlično znašel :)
 
  • Moja čisto prva voščilnica s tem setom je uspela in se že veselim druge :) Tebe pa zelo lepo vabim tudi na ogled predstavitve drugega seta štampiljk Mešani napisi #2 >> klikni tule.
 
  • Želim ti en čudovit dan še naprej. Pozdravček,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj