Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mavelu štampiljke #6

uvodna-slika-na-blogu-napisi-set-2
  • Jaz pravim, da slovenskih napisov nikoli ni dovolj :) Imam jih že cel kup in vedno mi kakšen zmanjka, ali pa ni prave velikosti ali pa… Vedno je kaj :) In ker je kar nekaj ustvarjalk prosilo, če bi lahko izdelala set štampiljk s slovenskimi napisi, kjer bi bili napisi manjši. In tako sem se odločila, da izdelam set štampiljk, kjer bodo enaki napisi v dveh velikostih :) Da ne bo več izgovorov, da nimam štampiljke v pravi velikosti :)
  ime-za-blog-napisi-2stampiljke-mavelu-mesane-set-2  
  • Set vsebuje kar 27 prozornih štampiljk z različnimi slovenskimi napisi. Vsi vemo, da distress blazinice niso ravno najboljše za odtiskovanje, ampak s temi napisi (in vsemi ostalimi Mavelu napisi), se odtisnejo čudovito. Ne verjameš? Preveri spodnji predstavitveni video, kjer dobiš tudi malce bolj realno sliko o sami velikosti napisov in primerjavo dveh enakih napisov a različnih velikosti med seboj :) Ne boj se, ta video je zelo kratek in ti bo vzel samo 3 minutke časa :)
   
  • Čisto na koncu pa sem izdelala še eno enostavno vabilo, kjer sem uporabila napis iz tega bogatega seta štampiljk Mešani napisi #2 in pa seveda ptička iz seta In živela sta srečno... :)
  porocno-vabilo-mesani-napisi-2-podpis  
  • V tokratni seriji sem izdelala tudi poročne štampiljke s ptički. Ne pozabi si pogledati predstavitvenega videa >> klikni tule.
 
  • Želim ti en čudovit dan še naprej. Pozdravček,
  podpis

Aleksandra

Zdravo.
Zanima me, ce se da te sablone z napisi kupiti pri vas? Jih nisem zasledila na strani.
Lp, Aleksandra

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj