Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mavrične zvezde...

Prav lep pozdravček :) Marina danes tu :)

Na naši FB strani sem ti obljubila, da ti povem kako sem naredila spodnjo voščilnico...

voscilnica_mavricne_zvezde

Čeprav izgleda na prvi pogled morda precej zakomplicirano pa v bistvu ni :) Uporabila sem HA štampiljko zvezde s pomočjo katere sem naredila ozadje (ja tudi take "velike" štampiljke lahko služijo za izdelavo ozadja :)). Zvezdo sem odtisnilana akvarelni papir s pomočjo embosing blazinice, posula z zlatim embosing prahom in segrela z grelno napravo Heat it. Nato sem jo čisto naključno (in čisto brez razmišljanja - no morda majčkeno) pobarvala z distress markerji. Nato pa sem šla skozi še s čopičem in perlarizirano vodo (voda z dodatkom perfect pearls v beli barvi). Najprej sem hotela vse skupaj pobarvati precej natančno, ampak mi je enkrat čopič ušel čez črto in zato sem se odločila da vse skupaj pobarvam čez črto :) Uf kako fajn se je takole igračkati :)

DSC_1653_1

Sam napis pa sem najprej odtisnila na bel papir in sicer sem ga pobaravala s pomočjo distress markerjev in predno sem ga odtisnila sem še parkrat dahnila vanj, da se je barva zopet navlažila in sem dobila lep odtis (še boljši bi bil, če bi ga naredila na Special stamping paper).

DSC_1642

Ker pa sem hotela imeti tudi zlati rob in ker takega papirja nimam, sem po robu papirja nalepila 1/8'' scor tape, posula z zlatim embosing prahom in segrela z grelno napravo. Scor tape je namreč odporen na vročino :) Napis sem prilepila s pomočjo črnih 3D blazinic in voščinica je narejena :)

To je za danes vse, do prihodnjič pa te prav lepoooo pozdravljam :)

  [product id="2668"][product id="732"][product id="1741"][product id="123"][product id="3282"][product id="1494"][product id="972"][product id="1014"][product id="2304"][product id="144"][product id="2115"][product id="2182"][product id="1891"][product id="3522"][product id="2099"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj