Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do Decembra #1

bozicno-novoletna-voscilnica- strozi-in-iglice-prva-slika  
  • Za mesec november sem pripravila nekaj čisto posebnega :) Čisto vsak dan, bom na našem blogu objavila božično novoletno voščilnico, ki ti bo lahko služila za inspiracijo, pri izdelavi svojih letošnjih voščilnic :) Hmmm verjetno si že uganila, da te ta mesec čaka vsaj 30 voščilnic s praznično tematiko :) In seveda pri vsaki, te čakajo tudi nasveti kako jih izdelati :)
 
  • Za danes sem ti pripravila lušno in enostavno voščilnico, kjer sem uporabila dva seta štampiljk: Mavelu Čarobni prazniki in pa Lawn Fawn Deck the Halls. Naprej sem maskirala oba robova belega papirčka, tako da sem dobila tanek prostor na sredini papirčka, katerega sem zapolnila z vejicami, stožki in jagodkami. Nato pa sem si naredila dve tanki odprtini ob robu nastalega motiva, katere sem z zlato blazinico pobarvala, da sem dobila tanko zlato črto.
  delicata-gold-blazinica-1  
  • Nato sem odtisnila najprej napis Čarobne praznike z isto zlato blazinico v zgornjem delu in nato v spodnjem še napis v črni barvi želimo tebi in tvoji družini. Jaz imam doma same bele osnove za voščilnico, ki pa jih rada malo spremenim, in jih pobarvam kar z barvno blazinico.
  štampiljka-za-ozadje-2  
  • Na tako pripravljeno osnovo sem nato samo še z obojestranskim lepilnim trakom prilepila papirček, ki sem ga najprej izdelala in voščilnica je končana :) Oba seta štampiljk sta mi tako zeloooo všeč, da ju bom gotovo uporabila še velikokrat :)
  bozicno-novoletna-voscilnica- strozi-in-iglice-blizje-podpis  
  • Upam, da ti je moja ideja všeč in da se vidimo zopet jutri :) Do takrat pa se imej kar se da lepo :) Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj