Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do Decembra #10

prva-slika-mesec-do-decembra-dan-10  
  • Hej hej... Po nekaj zelo enostavnih voščilnicah sem zopet pripravila eno malo bolj bogato, pa tudi ta je bolj med skromnimi :) Uporabila sem bolj nežne barve in sem božje drevce čisto na koncu dodala za malo barve, na sami voščilnici, in da je tudi bolj zanimiva in bogata.
 
  • Sam križ sem izrezala s pomočjo Cottage Cutz šablonice in ga senčila s svetlo rjavo blazinico. Z isto blazinico sem nato odtisnila tudi štampiljko za ozadje na večji papirček, na manjšega, pa sem odtisnila štampiljko z zlato blazinico, da sem vse skupaj naredila bolj bleščavo.
slika-od-blizu-mesec-do-decembra-dan-10  
  • Da sama voščilnica izgleda bolj božično in je ne moremo zamenjati za velikonočno, sem v središče križa prilepila še božje drevce in na jagodke nanesla malo Wink of Stella bleščic. Prav tako sem z Wink of Stella markerjem narisala črtice, da sem samo voščilnico zaključila.
  bozicno-novolenta-voscilnica-verska-podpis  
  • Osnovo za voščilnico sem čisto na koncu pobarvala kar z barvno blazinico, da sem dobila željeni odtenek ozadja :) Moja malo bolj verska voščilnica je končana. Upam, da ti je všeč in da si danes dobila kakšno idejo za svoje praznične voščilnice. Do jutri pa te prav lepo pozdravljam! Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj