Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #12

prva-slika-mesec-do-decembra-dan-12  
  • Hej hej... Danes imam zate zopet eno bolj preprosto voščilnico, ki jo je čisto enostavno večkrat ponoviti :) Izbrala sem si čisto netradicionalne barve za božično novoletne praznike... Belo-roza-siva kombinacija... Ja pa kje si to videl :) Ampak meni je zelo všeč... Mislim, da sem tri leta nazaj to kombinacijo videla pri Lili iz CRAFT-alnice in se čisto zaljubila vanjo... Kaj ni huda in voščilnica, čeprav je zelo preprosta postane kar na enkrat zelo zanimiva :)
 
  • Ker je voščilnica tako preprosta in ker je dejansko povdarek na barvah, si lahko izdelaš tudi komplet voščilnic v različnih barvnih kombinacijah... To bi bilo tudi zelo lepo darilo za prihajajoče praznike :) Voščilnice na koncu samo zapakiraš v lušno ročno narejeno škatlico in že imaš čudovito darilo, ki je narejeno s srcem :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-rocno-delo-mavelu  
  • Jaz se zelo težko uprem zlati ali srebrni Delicata blazinici in danes sem uporabila srebrno in na spodnji fotki lahko zelo lepo vidiš, kako se sveti... To je res najboljša srebrna blazinica na tržišču, ker ti da tisti pravi srebrni sijaj :) Jaz jo naravnost obožujem :)
  najboljsa-srebrna-blazinica-za-stampiljke  
  • Tako moja "netradicionalna" voščilnica je končana :) Upam, da ti je všeč in da se tudi sama lotiš kakšne barvne kombinacije, ki ravno značilna za ta praznični čas :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam :) Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj