Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #13

prva-slika-mesec-do-decembra-dan-13  
  • Ojla... Za danes imam pripravljeno voščilnico v tradicionalni rdeče zeleni barvi, za malo dodatka :) Ko sem videla CC šablonico z vejicami božjega drevca in mašnjicami, sem se takoj zaljubila v njo in vedela sem, da jo bom kar nekajkrat uporabila :) Danes ti predstavljam prvo voščilnico, ki je nastala z njeno pomočjo :)
 
  • Samo izrezke sem najprej pobarvala z distress blazinicami in sicer s tehniko senčenja. Temnejše predele sem naredila tako, da sem nanesla več barve. Pri mašnjici, pa sem dejansko uproabila malce temnejši odtenek rdeče, ker drugače bi bila sama mašnjica preveč živa. Šopek sem sestavila kar enako kot je narisano na sami šablonici.
 
  • Ker sem želela, da je šopek središče voščilnice, sem samo postavitev naredila zelo enostavno. Najprej sem izrezala zaobljen kvadratek s šivi, nanj s svetlo rjavo Ha blazinico odtisnila štampiljko z lesenimi deskami (sem čisto navdušena nad njo in jo bom gotovo še velikokrat uporabila :)) Na vrh pa s temnejšo HA blazinico še napis v slovenskem jeziku.
  praznicna-voscilnica-z-zelenjem-podpis  
  • Na koncu sem prilepila še šopek in ker uporabila zelo debel papir za zelenje, sem morala samo mašnjico prilepiti s 3D penco, da se mi ne uvija in da lepo stoji na svojem mestu :) Papirček sem samo še prilepila na rdečo osnovo za voščilnico in voščilnica je končana :)
 
  • Kakšna se ti zdi? Meni je všeč in gotovo bo nastala še kakšna podobna :) Jaz se za danes poslavljam in se vidimo oz. beremo zopet jutri .) Do takrat pa se imej kar se da lepo in naj bo vikend ustvrjalno obarvan :) Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj