Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #15

prva-slika-dan-15  
  • Heeeej! Pri današnji voščilnici pa sem se malo poigrala z embosiranjem s posebnim embosing prahcem, ki mu rečemo tudi embosing email :) To je poseben prahec, ki ima znešanih več različnih delcev. Moj ima zmešan bel in bronast prahec in veliko modrih bleščic. Bel prahec je en zelo droben en pa zelo debel in tako potem dobil debele bele pike, zaradi drobnega prahca, pa se same bleščice primejo na podlago in ne odpadajo iz nje :)
 
  • Najprej sem s svetlo sivo blazinico odtisnila največjo štampiljko iz seta Bela snežinka in v spodnji del še napis v slovenskem jeziku z močno črno Archival blazinico. Potem pa sem vzela CC šablonico z bunkico, ki je meni zelo ljuba in jo bomo še videli na letošnjih voščilnicah :)
Untitled-1
  • Najprej sem snežinko dobro namazala z Versamark blazinico in čez posula ta super embosing prahec. Dobro segrela grelno napravo in šele nato začela s segrevanjem prahca. Najprej sem segrevala iz spodnje strani, ker se lahko hitro zgodi, da ti večje kose odpihne, če bi jih segrevala direktno iz sprednje strani. Ker sem po snežinki dobila neenakomerno razporejene bronaste delce, sem takoj ko se je prahec stopil še enkrat potapkala po odvečnem prahcu, da se ga je še nekaj prijelo na snežinko in zopet segrela. Na tak način sem dobila po vsej snežinki bronaste delce in zaradi tega izgleda snežinka lepo enakomerna oz. ne prevaga v eno smer.
  bozicno-novoletna-voscilnica-snezinke-blizje-podpis  
  • Na enak način sem potem naredila tudi obrobo na spodnjem papirčku. Tudi tu sem še nekajkrat pomočila vroč papirček v preostanek embosing prahu, ki sem ga pustila kar na papirju. Na tak način lahko reguliraš kje naj bodo bronasti delci, ker ko sem prvič potresla, sem jih dobila samo v levem delu in mi je tako levi del prevagal.
 
  • Da se prahec na kotih lepše vidi, sem papirček s snežinkami po kotih obrezala z luknjačem in vse skupaj prilepila najprej na embosiran papirček z močnim obojestranskim lepilnim trakom (scor-tape) in nato na osnovo za voščilnico kar s 3D penco, da sem vse skupaj še bolj povdarila :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-snezinke-podpis  
  • Upam, da ti je današnja voščilnica všeč in da se tudi ti lotiš kakšne podobne, prevsem pa da poskusiš s tem enkratnim embosing prahcem :) Meni je res fenomenalen :) Do jutri pa se imej kar se da lepo in seveda naj bo vikend ustavrjalno obarvan :) Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj