Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #16

prva-slika-mesec-do-decembra-dan16  
  • En prijeten nedeljski pozdravček... Najprej ti dolgujem opravičilo... Zakaj? Ker sem ugotovila, da mi na strani ni objavilo objav in to kar tri dni... Ker sem bila te tri dni zelo zasedena, sem same objave pripravila v naprej in ker sem bila tako sigurna, da bodo objave objavljene, nisem niti preverjala. In danes se spoznala, da objave sploh niso šle ven. In da se ti danes malce odkupim, sem pripravila za danes kar dve voščilnici.
 
  • Eno, kjer potrebuješ malce več časa za njeno izdelavo in eno zelo preprosto :) Pa začnimo s to malce bolj kompleksno :)
 
  • Samega angelčka sem predelala, da sem dobila lep vzorček. Najprej sem z belo embosirno pasto skozi stencil šablonico oblikovala kiklico. Nato pa sem pasto za imitacijo snega kar s čopičem nanesla na preostali del anglečka in za pikico na i, po krilih in siju še posula z Distress blazinicami. Ker je bila pasta še suha, so se mi bleščice zelo lepo prijele.
  praznicna-voscilnica-z-angelom-bel-blizje-podpis imitacija-snega  
  • Sama postavitev voščilnice je zelo preprosta, ker sem želela povdariti anglečka. Odrezala sem si manjši papirček od osnove za voščilnico, da po robovih razcefrala s paper distresserjem in na spodnji del s temnejšo sivo HA blazinico odtisnila napis v slovenskem jeziku. Nato pa sem s 3D blazinicami samo še prilepila anglečka in voščilnica je gotova :)
  praznicna-voscilnica-z-angelom-bel-podpis  
  • Druga voščilnica je veliko enostavnejša. Uporabila sem čisto enako postavitev. Tu pa sem namesto belega papirčka vzela roza, odtisnila napis v slovenskem jeziku in s 3D penco prilepila angelčka. Ker pa se mi je zdel sam angelček precej pust, sem ga pobarvala še z Wink of Stella bleščicami, da sem mu dodala malce teksture in ga s tem naredila veliko bolj zanimivega :)
  praznicna-voscilnica-z-angelom-roza-popis  
  • Upam, da sta ti današnji voščilnici všeč in ti želim eno res čudovito nedeljo :) Pri nas sije sonček in nas že vabi malo ven na sprehod :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam :) Pozdravček,
  podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj