Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #19

mesec-do-decembra-2014-dan-19  
  • Hej hej... Pri današnji voščilnici pa sem si dala malo duška z embosirnimi pastami... Najprej sem naredila ozadje s prozorno embosirno pasto, potem pa sem si "privoščila" še vse ostale :) In rezultat je res enkraten... Pa še zelo hitro so izdelane, ker so precej preproste :) Tako da jih  lahko izdeluješ tudi masovno.
nasvet  
  • Če boš pri masovni izdelavo voščilnic uporabljala embosirno pasto, potem je potrebno paziti, da sproti pokrivaš posodico, saj se pasta zelo hitro suši in se ti lahko posuši oz. nastanejo v njej bunkice, ki uničijo gladko teksturo.
 
  • Uporabila sem novo in super kjut stencil šablonico od Tima Holtza, ki mi je zelo prirasla h srcu in bom gotovo pokazala še kakšen izdelek z njo... Poleg tega pa je uporabna tudi ob kakšni drugi priložnosti ne samo za božično novoletne voščilnice.
 
  • Na koncu pa, ker mi je bil sam vzorček zelo všeč in ga nisem želela preveč prekrivati, pa sem dodala samo še napis v slovenskem jeziku na bel bannerček in ga prilepila na spodnji del voščilnice. Sedaj pa slike celotne kolekcije :)
  bozicno-novoletne-voscilnice-skupno-tim-holtz-stencil-mavelu-bela-podpis bozicno-novoletne-voscilnice-skupno-tim-holtz-stencil-mavelu-crna-podpis   bozicno-novoletne-voscilnice-skupno-tim-holtz-stencil-mavelu-prozorno-podpis   bozicno-novoletne-voscilnice-skupno-tim-holtz-stencil-mavelu-srebrna-podpis   bozicno-novoletne-voscilnice-skupno-tim-holtz-stencil-mavelu-zlata-podpis    
  • Meni je zelo simpatična... Kakšna se pa tebi zdi?
 
  • Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam! Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj