Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #20

mesec-do-decembra-2014-prva-slika-dan-20  
  • Ojla... Pri tej voščilnici pa sem se malo poigrala tudi s štampiljkami, ki niso ravno božično novoletne, ampak so tudi zelo uporabne na teh prazničnih voščilnicah, še posebej, ker so številke tako velike :) Mislim, da še nikoli do sedaj nisem naredila voščilnice, na kateri bi bila letnica leta, ki prihaja.
 
  • Ampak vse je enkrat prvič kajne :) Ko sem oblikovala te štampiljke v bistvu nisem niti pomislila, da bi jih lahko uporabila tudi tako... Potem pa sem jih čisto nenamerno vzela v roke, ko sem iskala pravi napis in takoj sem dobila idejo, zakaj jih nebi uporabila na prazničnih voščilnicah :)
  praznicna-voscilnica-s-svecami-adventni-vencek-mavelu-blizu-podpis  
  • Najprej sem z distress markerji pobarvala izrezek z adventnim venčkom in na del svečk in na ogenj nanesla malo lepila glossy accent, da sem dobila lep sijaj in da svečka izgleda bolj realno :) Na ogenj in na listke pa sem dodala še malo bleščic Wink of Stella.
  • Potem pa sem se malo poigrala z napisi in skombinirala nekaj različnih štampiljk, da sem dobila napis, ki ga vidiš na sliki :) Sam papirček sem se po robovih razcefrala in vse skupaj prilepila na osnovo voščilnice, na katero sem še prej odtisnila čudovito štampiljko za ozadje.
  praznicna-voscilnica-s-svecami-adventni-vencek-mavelu-podpis  
  • Kakšna se ti kaj zdi moja voščilnica z adventnim venčkom?
 
  • Do jutri pa te prav lepo pozdravljam. Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj