Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra 2015 - dan 1

naslov- na-blogu-dan-1  
  • Tako pa se je začel moj najboljši mesec :) Zakaj najboljši? Mogoče zato, ker v tem mesecu praznujem rojstni dan in mogoče tudi zato, ker je sedaj pa se že prav zadnji čas, da zaviham rokave in začnem pospešeno izdelovati Božično-novoletne voščilnice :) Pa še en razlog je :) Mesec december je na Maveluju obarvan praznično, saj je zanj rezervirana serija Mesec do Decembra, v kateri ti bom čisto vsak dan predstavila novo voščilnico :) Se pravi 30 dni, 30 prazničnih voščilnic :) Odlično kajne? In čisto vsaka bo imela tudi »Recept« za njeno izdelavo, tako da si jo boš lahko izdelala tudi sama doma :)Za prvi dan se seveda spodobi, da je namenjen uvodu :) Tresočke so vsak dan bolj in bolj popularne v svetu izdelovanja voščilnic, lahko pa jih seveda uporabiš tudi kako drugače :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-s-pingvinckom-podpis  
  • In prva voščilnica iz serije je meni zelo ljuba, saj sem pretežno uporabila samo belo barvo :) Ne vem zakaj ampak skoraj čisto bele voščilnice me prav prevzamejo :) Mogoče zato, ker se mi zdijo zelo nedolžne in nežne… Težko rečem, vem samo to, da so mi zelo všeč.
  bozicno-novoletna-voscilnica-s-pingvinckom-lezece-podpis  
  • Je pa pri belih voščilnicah trik, saj znajo hitro postati puste… In kaj je ta trik? Takoj ti ga zaupam. Pri njih je zelo pomembno, da se ustvari globino, ki jo lahko ustvariš na več načinov. Ponavadi se jo ustvari z barvami, a pri beli je to malce težje. Zato je najlažje globino doseči s plastmi in različnimi bleščicami :)
  napis-s-sliko-pingvin-dan-1-1recept-za-izdelavo-voscilnice-dan-1nasvet-1-dan1-1nasvet-2-dan1-2  
  • Kakšna se ti zdi moja prva voščilnica v seriji Mesec do decembra? Vesela bom tvojega komentarja :) Ne pozabi pa tudi, da lahko tudi ti pokažeš kaj lepega nastaja na tvoji ustvarjalni mizici :) Slikco svojih voščilnic, na kateri si uporabila vsaj en izdelek blagovne znamke Mavelu, objavi na naši FB strani in jo tako pokaži še drugim. Med vsemi, ki boste voščilnice objavljali na naši FB strani bomo namreč v decembru izžrebali 5 nagrajenk, ki bodo prejele nagrado :)
  • Iz moje strani je za danes to vse. Želim ti en res čudovit dan še naprej. Pozdravček,
  podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj