Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra 2015 - dan 3

naslov- na-blogu-dan-3  
  • Hej hej. Dva dni nazaj sem govorila o tem kako obožujem distress blazinice in rezalne šablonice z negativi… Hmmmm kaj je potem kaj čudnega, da se nisem mogla upreti niti tej šablonici z bunkicami? Mislim da čisto nič, kajne :) Današnja voščilnica je precej enostavna in zelo hitra za izdelavo in tako primerna za masovno izdelavo. No mogoče ne tisto, kjer izdelaš 100 enakih voščilnic, ampak tam kakšnih 10 pa že :) Čisto na koncu ti bom zaupala, kako bi se jaz lotila masovne izdelave take voščilnice, še prej pa ti zaupam recept, kako jo izdelaš :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkicami-podpis   recept-za-izdelavo-voscilnice-dan-3   nasvet-1-dan-3  
  • Tudi tu sem bila pozorna, da sem obojestranski lepilni trak nanesla tudi okrog bunkic. S tem sem preprečila, da bi se mi bunkice dvignile in bi vse skupaj izgledalo precej neprofesionalno.
 
  • In kako bi se lotila jaz masovne izdelave take voščilnice? Čisto preprosto. Najprej bi si narezala vse bele papirčke. Nato bi iz vseh izrezala bunkice. Vse vrvice bi pobarvala z blazinico, in tu bi bila pozorna na to, da bi enake vrvice dala na svoj kupček. Potem pa bi senčila vsako barvo posebej na vseh osnovah. In zakaj ne bi raje izdelala kar vsako ozadje posebej? Zato, ker dobiš grif za določeno barvo, ker jo tolikokrat zaporedno ponoviš in je zato samo senčenje samo z eno barvo na enkrat veliko hitrejše, kot če bi senčila celotno osnovo voščilnice za vsako voščilnico posebej. In potem sledi odtiskovanje črt na vseh belih papirjih z izrezom, lepljenje vseh papirjev z izrezom in vrvic. In čisto na koncu bi na vse voščilnice še odtisnila napis v slovenskem jeziku. In voščilnice bi bile gotove :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkicami-lezece-podpis  
  • Kakšna se ti zdi moja današnja voščilnica? Barve so sicer malce bolj netradicionalno božično-novoletne, ampak meni je tale barvna kombinacija tako zelo všeč, da sem prepričana, da jo bom še uporabila tekom te serije :) Lahko pa barve po mili volji zamenjaš in voščilnico narediš bolj tradicionalno (psssst: v prihodnjih dneh ti pokažem tudi to varianto).
 
  • Igraj se z nami v tem novembru in na našo FB stran objavi božično-novoletno voščilnico na kateri si uporabila vsaj en izdelek blagovne znamke Mavelu. Med vsemi objavami bomo namreč v decembru izžrebali 5 srečnic, ki bodo prejele nagrado :)
 
  • Želim ti en fantastičen dan in saj veš, naj bo kar se da ustvarjalno obarvan. Pozdravček,
  podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj