Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra 2015 - dan 6

naslov- na-blogu-dan-6  
  • Ojla. Se spomniš, da sem ti nekaj dni nazaj obljubila, da ti pokažem še kakšno voščilnico s pingvini? No danes je na sporedu še ena in ne ni zadnja :) Ja res so mi zelo pri srcu :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-s-pingvini-podpis  
  • Tale voščilnica je malce bolj igriva in izdelana z novimi Mavelu potiskanimi papirji… Tele pikice so mi tako zelo všeč (so še boljše, kot sem sploh upala sanjati :)), da se bomo tudi z njimi še srečali. Današnja voščilnica je precej preprosta in tudi precej hitro izdelana. Je sicer nekaj malega barvanja, ampak to je res malenkost in gre hitro :)
  recept-za-izdelavo-voscilnice-dan-6 napis-na-sliki-dan-6 nasvet-1-dan-6  
  • To je moja današnja voščilnica, ki je narejena zelo hitro in jo prav tako lahko še dupliciraš oz. izdelaš celo serijo. Uporabiš lahko tudi različne barve papirja s pikicami in zamenjaš barve na pingvinčkih in si tako izdelaš simpatično serijo voščilnic, ki so sicer enake a vseeno različne :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-s-pingvini-lezece-podpis  
  • Želim ti en res čudovit dan še naprej in naj nastane veliko lepih voščilnic. Ne pozabi pa jih tudi prilepiti na našo FB stran. Izdelaš lahko kakršnokoli božično-novoletno voščilnico. Edini pogoj je, da na njej uporabiš vsaj en izdelek blagovne znamke Mavelu. V decembru pa bomo med vsemi izžrebali 5 voščilnic in jih nagradili :) Pozdravček,
  podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj