Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra 2015 - dan 7

naslov- na-blogu-dan-7  
  • Ojla. Današnja voščilnica je izdelana zelo enostavno in je v eni sami ravnini. Ponavadi so voščilnice, ki vsebujejo take vrste punčk še posebej bogate in imajo veliko plasti papirja. Meni osebno so te voščilnice samo jemajoče. A kaj, ko jih sama nekako ne znam izdelati.
 
  • Je že res, da ko sem začela ustvarjati, je bil moj slog voščilnic bolj bogat, a sem hitro ugotovila, da so mi veliko bolj pri srcu CAS (Clean and Simple oz. slovensko čiste in enostavne) voščilnice, saj lahko na njih preizkušam različne tehnike, ki so meni tako pri srcu.
  bozicno-novoletna-voscilnica-deklica-mimosa-podpis  
  • Zato pa toliko raje štampiljke s punčkami uporabim na voščilnicah v eni ravnini. Oz. lepše povedano na voščilnicah, kjer je deklica odtisnjena direktno na osnovo voščilnice, ki je v tem primeru narejena iz akvarelnega papirja. In kako izdelaš osnovo za voščilnico? To ti razložim v spodnjem receptu.
  recept-za-izdelavo-voscilnice-dan-7 napis-na-sliki-dan-7   nasvet-1-dan-7   bozicno-novoletna-voscilnica-deklica-mimosa-lezece-podpis  
  • Kakšne imaš pa ti raje voščilnice z deklicami? Bolj bogate ali enodimenzijske kot je moja. Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in želim ti en čudovit vikend :) Pozdravček,
  podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj