Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do Decembra #21

mesec-do-decembra-2014-prva-slika-dan-21  
  • Hej hej... Danes pa ena taka bolj simpl voščilnica, ki pa jo čisto komot uporabiš tudi ob kakšni drugi priložnosti. Samo zamenjaš misel v sredini in že jo lahko uporabiš recimo za rojstni dan ali pa poroko.
 
  • Ozadje sem izdelala s pomočjo stencil šablonice in barvnih blazinic Hero Arts... Ker pa sem si želela malo bolj zanimiv videz in malo bolj razgiban, sem na posamezne dele nanesla še malo modro zelene barvne blazinice Avery Elle. In na tak način sem dobila dvobarvni "stencil odtis" :)
  stampiljka-25-december-blizu-podpis  
  • Ker je samo ozadje že dovolj bogato, sem se odločila, da voščilnica potrebuje samo kakšen mali dodatek. Odločila sem se uporabiti lušno šablonico z motivom čipke in pa dve štampiljki iz seta Praznične želje, ki sem jo izrezala s pomočjo šablonice v obliki kroga.
 
  • Da vse skupaj ne bo preveč pusto, pa sem v sredino prilepila še trak iz enobarvnega teksturiranega papirja. Po robovih sem še razcefrala s paper distresserjem, da je ozadje še bolj zanimivo in vse skupaj prilepila na osnovo za voščilnico.
 
  • In ker mi je bila ta voščilnica takoooo zelo všeč sem si izdelala še eno v rumeni barvi :) Meni sta obe zelo pri srcu. Kakšni se zdita pa tebi? Bom vesela tvojega komentarja :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-z-zvezdicami-mavelu-podpis  
  • To je iz moje strani vse in te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit dan še naprej! Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj